Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Λύγισαν τον Ηρακλή Περιστερίου τα Ιλίσια 2004

Published

on

Δύσκολα στα Ιλίσια 2004 έβαλε ο Ηρακλής Περιστερίου, αλλά υπέκυψε και ηττήθηκε 2-1 εντός έδρας. Οι Περιστεριώτες πήραν κεφάλι στο 6′ χάρις τον Φώντα Καζακόπουλο και έδειχναν ότι θα πάνε στα αποδυτήρια με το ισχνό προβάδισμα. Ο Μαλάι είχε αντίθετη άποψη και στο 42′ νίκησε τον Μπαλωμένο για το 1-1 του πρώτου μέρους. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο και στο 55′ ανέτρεψαν για τα καλά το σκορ χάρις τον Σπυράκη για το τελικό 2-1 στο γήπεδο του Ηφαίστου. Τέλος, με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση τα δύο σωματεία, καθώς αποβλήθηκαν στο 69′ ο Σώκλας με δεύτερη κίτρινη για τα Ιλίσια, ενώ στο 72′ απευθείας ο Βλάμης για αντικανονικό παιχνίδι.

Διαιτητές: Σύψας, Χιόνης, Τσατσούλης.

Ηρακλής (Σάκης Κακαβάς): Μπαλωμένος, Καρακωνσταντής, Μπερνικόλας, Κωνσταντακόπουλος (80′ Τσόμασι), Κατσαρός, Χαυλής (52′ Σκαρπέλης), Τσαγκαράτος, Κουτσόγιωργας (62′ Βλάμης), Καζακόπουλος, Κατσουγιάννης, Αρχοντούλης.

Ιλίσια (Περικλής Παπαζαφειρόπουλος): Λώλος, Βαλσάμης Μαλάι, Μπίτης, Παναγόπουλος, Δασκαλόπουλος, Τσάκαλος (61′ Πρέντζας), Σώκλας, Σπυράκης, Ρέτσκα (90′ Ορούτσι), Ρισβάς.