Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Λύγισε και τα Γλυκά Νερά ο Ολυμπιακός Λαυρίου

Published

on

Την ανοδική πορεία που διαγράφει το τελευταίο διάστημα πιστοποίησε και στον αγώνα κόντρα στα Γλυκά Νερά ο Ολυμπιακός Λαυρίου ο οποίος επικράτησε με 1-0 μειώνοντας τη διαφορά του από την κορυφή στους 2 βαθμούς έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Οι ερυθρόλευκοι μετά το νωθρό ξεκίνημα τους (δύο ήττες τις δυο πρώτες αγωνιστικές) αρχίζουν και βρίσκουν τα πατήματα τους αφού και στο χθεσινό ματς έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Από την άλλη τα Γλυκά Νερά γνώρισαν την τρίτη τους ήττα μένοντας στους έντεκα βαθμούς. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 80′ ο Βαφειάδης, με τους γηπεδούχους να έχουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την υπεροχή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντιπαριώτης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαρόζης, Καινούργιος ΅(65′ Βασιλείου), Κουρτάνοβιτς, Βαφειάδης, Πανάκης, Μπεργιάννης (65′ λ.τρ. Μπεργιάννης), Έλενας, Δημητρόπουλος (46′ Σπιροπάλι), Βελετάκος, Μινάι, Ζουμάς.
ΓΛ. ΝΕΡΑ: Γερογιάννης, Πάσχος, Σότα, Γιαννούλης, Κοντζιάς, Βάρδας, Νάνος (46′ Θεοφάνους), Συμβουλίδης (58′ Μπέντας), Μουσαράι, Κουτρομάνος, Αντωνόπουλος (90+1′ Ρέκα).