Connect with us

5ος Όμιλος

Λύγισε ο… Γκοβέσης τον Πανελευσινιακό (1-1 με Ατσαλένιο)

Published

on

Η αποστολή του ήταν εξ αρχής δύσκολη καθώς καλούνταν να αντιμετωπίσει ένα αξιόμαχο και συνάμα σκληροτράχηλο σύνολο. Ωστόσο, ο Πανελευσινιακός στην αναμέτρηση με τον Ατσαλένιο, εκτός από την προσφυγική ομάδα έπρεπε να ξεπεράσει και τον σκόπελο…της  διαιτησία πράγμα που δεν κατάφερε με αποτέλεσμα το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1. Συγκεκριμένα, ο ρέφερι του αγώνα Γκοβέσης (ΣΔ Αρκαδίας) στο 74′ υπέδειξε ανύπαρκτο φάουλ εκτός περιοχής από το οποίο προήλθε η ισοφάριση. Παράλληλα, η ιστορική ομάδα της Δυτικής Αττικής, είχε την υπεροχή με το μέρος της, παρ’ όλα αυτά σε ακόμη ένα ματς δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ με αποτέλεσμα να το πληρώσει.

 

Στο α’ μέρος οι δυο ομάδες μπήκαν νωχελικά στο γήπεδο, δίχως να μπορούν να δημιουργήσουν την αξιόλογη φάση μπροστά από τις εστίες. Με τη συμπλήρωση 45′ οι ”σταχυοφόροι” βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Μιχελής έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Σωτηρόπουλο ο οποίος με προβολή σε κενή εστία έκανε το 1-0.

 

Προειδοποίησαν στο 69′ οι Κρητικοί

Στο 69′ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στην ισοφάριση, όμως το σουτ του Συσκάκη από ευνοϊκή θέση δεν βρήκε στόχο. Στο 74′ η προσπάθεια των Ηρακλειωτών απέφερε καρπούς, όταν ο Μύρος Γιακουμάκης τράβηξε τη… σκανδάλη και με ωραίο σουτ νίκησε τον Παλιγγίνη, ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Άντεξε την πίεση ο ΠΟΑ
Στα εναπομείναντα λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το 2-1, χάνοντας σημαντική ευκαιρία στο 93′. Ο Ραχίμ μόνος του με το τέρμα σημάδεψε αέρα με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι τέλους. Στο 98′ ο Πέτρος Γιακουμάκης έκανε άνω- κάτω την άμυνα των ”σταχυοφόρων”, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παλιγγίνη. Ο Πανελευσινιακός φωνάζει για δυο περιπτώσεις πέναλτι σε μαρκαρίσματα πάνω στον Κουσκουνά, όμως ο Γκοβέσης υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλας):Παλιγγίνης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μακρίδης (68′ Ουέλινγκτον), Κουσκουνάς, Ρούσεφ, Σωτηρόπουλος (83′ Ραχίμ).
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Μανώλης Πατεμτζής):Χωματάς, Φραγκιαδάκης, Πρωτογεράκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Γιακουμάκης Μ., Πλουσής, Μπουτσάκης (83′ Μαραγκάκης), Νύκταρης (59′ Καλομοίρης), Συσκάκης (90′ Γιακουμάκης Γ.), Γιακουμάκης Π. 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply