Connect with us

Γ Εθνική

Λύγισε στα “χασομέρια” ο Περαμαϊκός 1-0 η Επισκοπή

Published

on

Στο 91’ λύγισε ο Περαμαϊκός που είχε σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακα Θεολόγη,  με την Επισκοπή να παίρνει το τρίποντο καθώς επικράτησε με 1-0.

 

Φάσεις και Γκολ

Στο 18′ από σέντρα του Λίμα, ο Χάιδος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 22′ το σουτ του Δωματά δεν είναι τόσο δυνατό με τον Θεολόγη να μπλοκάρει.

Στο 30′ από τη νέα σέντρα του Λίμα, ο Χάιδος βγήκε ξανά στο β’ δοκάρι όμως το σουτ που έκανε δεν είχε τη δύναμη που θα ήθελε και ο ίδιος με τον Θεολόγη να μπλοκάρει.

Στο 36′ από τη σέντρα του Κοντάκου ο Μαχμουτάι έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε το ίδιο δυνατά για τους γηπεδούχους

Στο 46′ το δυνατό σουτ του Ντότη έξω από την περιοχή έδιωξε ο Θεολόγης με δυσκολία.

Στο 65′ από το φάουλ του Γκίνο, ο Κοντάκος έκανε ένα γυριστό σουτ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 75′ κι ενώ οι γηπεδούχοι  ανέβαζαν κι άλλο τον ρυθμό του αγώνα, ο Λίμα έπιασε ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή με τον Θεολόγη να το “κατεβάζει” από το “Γ” της εστίας του.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0: Στο 91′ από την προσπάθεια του Λίμα και το γέμισμα που επιχείρησε, ο Μουτζούρης πήδηξε πολύ ψηλά και με “καρφωτή” διαγώνια κεφαλιά έστειλε τη μπάλα σ’ ένα σημείο όπου ο Θεολόγης δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Διαιτητής ήταν ο  Μισαηλίδης

Επισκοπή (Στεφανίδης): Γιαγκιόζης, Χάιδος (80′ Μουτζούρης), Κοναγκάγια (80′ Δημητρακούδης), Μίχος, Κίτος, Δωματάς, Κάμερον (68′ Τζωρτζινάκης), Ντότης, Λίμα, Κεφαλάς, Πάτας (57′ Μέτα).

Περαμαϊκός(Σπάθας): Θεολόγης, Τσίνα, Μησσηνάς, Κορνέλιους, Βέσι, Γκίνο, Καραγιαννίδης, Λάππας, Κοντάκος, Ποσίνοβιτς, Μαχμουτάι.

episkopi.gr