Connect with us

Γ Εθνική

Λύγισε στην Κρήτη ο Απόλλων Σμύρνης, ήττα 2-0 από τον Αλμυρό

Published

on

Ο Αλμυρός Γαζίου με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Πολύ σημαντική νίκη για τον Αλμυρό με σκορ 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με την ομάδα του Γαζίου να δείχνει την μεγάλη της θέληση για το τρίποντο, να σκοράρει δύο φορές στην επανάληψη και ν φτάνει στο πολυπόθητο τρίποντο χάρις στα γκολ των Λεόν και Αγαπάκη.

Από την άλλη ο Απόλλωνας Σμύρνης στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και είχε τις στιγμές του για γκολ, όμως στην επανάληψη δεν κατάφερε να πιάσει το επίπεδο που έφτασε ο Αλμυρός και έτσι έφυγε με άδεια χέρια από το Ηράκλειο.

Στο πρώτο μέρος σίγουρα και λόγω καιρού δεν είδαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο με τον Απόλλωνα πάντως να “αγγίζει” το γκολ με τον Σάλα στο 18′ όταν βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Χανιωτάκη, όμως το πλασέ του σταμάτησε πάνω στον Χανιωτάκη.

Στο 32′ ο Απόλλωνας έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με ένα μακρινό σουτ του Πιαστόπουλου που έγινε μετά από απομάκρυνση σε κόρνερ με τον Χανιωτάκη να είναι και πάλι σε ετοιμότητα και να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Αλμυρός έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Κέρι να εκτελεί απευθείας το φάουλ και τον Καλούδη να διώχνει δύσκολα με γροθιές!

Στο 45′ οι γηπεδούχοι που είχαν ανεβάσει την απόδοση τους στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους απείλησαν και πάλι με τον Κέρι, ο οποίος πλάσαρε άστοχα από πολύ πλεονεκτική θέση εντός περιοχής με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη ο Αλμυρός ευτύχησε να βρει το γκολ που ήθελε με σκόρερ τον Λεόν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και σέντρα του Αγαπάκη στον Λεόν μετά από πολύ όμορφη πάσα του Κέρι στον Αγαπάκη. Στο 66′ ο Αλμυρός απείλησε και πάλι με τον Κέρι με ένα φάουλ, που απέκρουσε ο Καλούδης ασταθώς αλλά δεν μπόρεσε κανείς να ακολουθήσει την φάση και να σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν και σκόραραν και πάλι με τον Αγαπάκη στο 82′ με σουτ εκτός περιοχής!

Μάλιστα στο 90′ ο Ρέγες απείλησε αλλά το σουτ του πέρασε έξω με αποτέλεσμα το 2-0 να μείνει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και τον Αλμυρό να πανηγυρίζει ένα τρίποντο που το ήθελε πολύ.

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Γιαλούσης, Ξενοκτιστάκης, Πατινιώτης, Ενγκουέμ, Κουτάντος, Λεόν (85′ Χαντί), Σουρνάκης (85′ Κοιλιάρας), Τουργαΐδης (79′ Ρέγες), Κέρι (88′ Καστελλιανάκης)

Απόλλων Σμύρνης: Καλούδης, Κιρκιλιανίδης (56′ Ράμος), Λιάκος, Μίχος, Πριόνας, Ρόδης, Τασιούλης, Μελόπουλος, Πιαστόπουλος, Σάλα, Σπαρτιάτης

Πηγή: Primesport