Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Λύθηκε η συνεργασία του Πειραϊκού με τον Γιάννη Μαυρόπουλο

Published

on

Η διοίκηση του Α. Ο. Ν. Φ. ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον αξιόλογο άνθρωπο και προπονητή Γιάννη Μαυρόπουλο. Παρά την κοινή επιθυμία για την συνέχιση της άψογης από κάθε άποψη φετινής συνεργασίας μας, αυτό δεν κατέστη εφικτό, αφού η διοίκηση της ομάδας μας σεβάστηκε απόλυτα την απόφαση του κόουτς να αποδεχτεί τελικά την άκρως δελεαστική και τιμητική πρόταση που δέχτηκε για την συνέχιση της καριέρας του. Ενδεικτικό του άριστου κλίματος και της απόλυτης μεταξύ μας συνεννόησης και κατανόησης, αποτελεί το γεγονός της συζήτησης που υπήρξε με τον κόουτς για την διάδοχη κατάσταση στην ομάδα, που θα διακατέχεται από τις ίδιες με αυτόν αρχές και φιλοσοφία.
Εκ μέρους όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης της ομάδας μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις απέραντες ευχαριστίες μας στο πρόσωπο του απερχόμενου προπονητή για την άψογη συνεργασία μας, που έφερε την ομάδα μας μία ανάσα από την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία, που καθαρά από συγκυρίες τελικά δεν επιτεύχθηκε, καθώς και για την προσφορά του Κόουτς στον σύλλογο μας και να του ευχηθούμε από καρδιάς ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.
ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΕ ειλικρινά σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ για την πολύ όμορφη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν που μας χάρισες και ελπίζουμε στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν !!!
Η διοίκηση της ομάδας μας ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την ολοκλήρωση συμφωνίας με έναν εκ των κορυφαίων προπονητών στην ανάδειξη και βελτίωση νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και εντός των αμέσως επόμενων ημερών αναμένεται να υπάρξει σχετική ανακοίνωση.