Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Λύκοι Χαϊδαρίου: Άκρως επιτυχημένη χρονιά

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο τύπου εξέδωσε η διοίκηση των Λύκων Χαϊδαρίου…

Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά τελείωσε για το ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου της ομάδας μας στον 4ο όμιλο της Β κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τον φροντιστή της ομάδας που έδωσαν όλη την χρονιά τον καλύτερο τους εαυτό, είχαν μια καταπληκτική πορεία και για «δεκάδες χιλιάδες λεπτομέρειες» δεν μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Α κατηγορία. Πιο έμπειροι και πιο δυνατοί, την νέα χρονιά θα παλέψουμε για να πετύχουμε και αυτόν τον στόχο.

 

Ευχαριστούμε όλους αυτούς τους φιλάθλους της πόλης μας και όχι μόνο, που καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν κοντά στην ομάδα. Πολλά συγχαρητήρια επίσης στις πρωταθλήτριες ομάδες της Β ΕΠΣΑ: Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, Άρη Καλαμακίου και ΓΣ Καισαριανής.

 

Τέλος , δεν θα μπορέσουμε να μην δώσουμε τα θερμά συγχαρητήρια στον Α.Ο. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ , την πιο ιστορική ομάδα της πόλης μας, για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον 4ο όμιλο της Α κατηγορίας της ΕΠΣΑ , ανεξάρτητα αν δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου στις εθνικές κατηγορίες για διάφορους λόγους.