Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Λύκοι Χαϊδαρίου: Προάγουμε αθλητισμό και σεβόμαστε τους αντιπάλους μας

Published

on

Από τη διοίκηση των Λύκων Χαϊδαρίου λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με το παιχνίδι με τον Αστέρα Εξαρχείων…

Με αφορμή τον αγώνα της ομάδας μας με τον Αστέρα Εξαρχείων θα θέλαμε σαν σωματείο να δώσουμε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την δίκαιη επικράτησή τους και να ευχηθούμε περαστικά και σιδερένιοι στους 2 αθλητές του Αστέρα που τραυματίστηκαν.

Θα θέλαμε βέβαια να ενημερώσουμε ότι εκτός από τους 2 αθλητές του φιλοξενούμενου σωματείου, αποχώρησε αιμόφυρτος (μάλιστα έγινε αλλαγή ενώ είχε ήδη μπει σαν αλλαγή….) και ο νεαρός ποδοσφαιριστής μας Γιαννόπουλος Χάρης. Αυτό γιατί δεν αναφέρθηκε σαν γεγονός από τον «καλοθελητή» της παραπληροφόρησης? Σκοπίμως;;; Εκτός αν στην κοσμοθεωρία του , οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές δεν λογίζονται ως ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και άρα καλά να πάθουν….

Όσον αφορά το συμβάν με το αυτοκίνητο του προπονητή του Αστέρα, λυπούμαστε ειλικρινά. Για την ελλιπή αστυνόμευση γύρω από το γήπεδο Τ. Χαραλαμπίδης , ειδικά τα Σαββατοκύριακα που μαζεύεται πληθώρα κόσμου λόγω αγώνων, έχουν ενημερωθεί εδώ και χρόνια οι αρμόδιες αρχές με πάμπολλα περιστατικά και σίγουρα δεν είναι ευθύνη της ομάδας μας. Οπότε σαν είδος μομφής δεν μας αγγίζει. Να θυμίσουμε στους «καλοθελητές» της παραπληροφόρησης (αλήθεια, είναι υπέρ οι τύποι αυτοί στην μεγαλύτερη αστυνόμευση;), γιατί σκοπίμως ξεχνάνε, ότι εμείς οι ίδιοι προτρέψαμε τους φιλάθλους του φιλοξενούμενου σωματείου να παρκάρουν τα Ι.Χ και τα δίκυκλα τους μπροστά στην είσοδο του γηπέδου και απέναντι από αυτήν , γνωρίζοντας το πρόβλημα.

Επίσης δεν πιστεύουμε ότι εκφράζει το φιλοξενούμενο σωματείο μια ασήμαντη μειοψηφία που έβριζε την πόλη του Χαϊδαρίου και τις ομάδες της. Η ομάδα των Λύκων Χαϊδαρίου όλα αυτά τα χρόνια προάγει αθλητισμό με σεβασμό στους αντιπάλους της γνωρίζοντας να κερδίζει αλλά και να χάνει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους .

ΥΓ Το γιατί κάποιοι και για ποιους λόγους προσπαθούν να δημιουργήσουν αντιπαλότητα μεταξύ των σωματείων, να είναι σίγουροι ότι θα μαθευτεί κάποια στιγμή σε ολους….