Connect with us

slideshow

«Λύμπε» εσύ super star

Published

on

Σε ένα ματς-αποθέωση για το Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος έδωσε την τελευταία του παράσταση μπροστά στο κοινό της “Ένωσης” στο ΟΑΚΑ (κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Τραϊανό Δέλλα), η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τον ΠΑΟΚ και κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή θα παλέψει για την πρώτη θέση των πλέι οφ και την παρουσία της στα προκριματικά του Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

Ο 37χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 33′, ενώ στο 85′ ο Λεονάρντο με πλασέ έγραψε το 2-0 και “κλείδωσε” το τρίποντο για την ΑΕΚ, σπάζοντας και ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων με τον “Δικέφαλο του Βορρά” την φετινή αγωνιστική περίοδο.

 

Με εννέα παίκτες τελείωσε το ματς η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι, αφού αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Πάμπλο Γκαρσία (65′) και Γιώργος Φωτάκης (77′).
ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Μανωλάς, Γεωργέας, Λαγός, Καφές (80′ Φούντας), Μάκος, Χοσέ Κάρλος (70′ Γκούντγιονσεν), Βάργκας (87′ Δέλλας), Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς (60′ Κρέσιτς), Αποστολόπουλος (76′ Παπάζογλου), Τσιρίλο, Μάλεζας, Λίνο, Γκαρσία, Γεωργιάδης (61′ Σαλπιγγίδης), Φωτάκης, Ίβιτς, Νιμανί, Αθανασιάδης.

Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά από 5 αγώνες:

 

1. Παναθηναϊκός 11

2. ΑΕΚ 9

3. ΠΑΟΚ 7

4. Ατρόμητος 5

 

Η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ

 

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

 

20.00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

20.00 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply