Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λύτρωσε την Αργυρούπολη ο Κοκκινέλης

Published

on

Σπουδαία νίκη και μάλιστα δεύτερη συνεχόμενη για τον Γ.Σ. Αργυρούπολης στο Ίλιον κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων. Το τελικό 1-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Κωνσταντίνο Κοκκινέλη, ο οποίος εκτέλεσε όμορφα το φάουλ και τον Στουραΐτη στο 92′. Οι ‘οράνιε’ μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ έστω και την ύστατη στιγμή σπαταλώντας, νωρίτερα, ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες. Πάντως, αν το σουτ του Δασκαλάκη κατέληγε στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι του Λεβέντη στο 35′, ίσως να είχαμε διαφορετική εξέλιξη στην συνέχεια. Έτσι, το συγκρότημα του Γιάννη Λεβέντη ανέβηκε έβδομο έχοντας 16 πόντους, όπως Σούρμενα, Θρίαμβος Χαϊδαρίου και Ρουφ, ενώ οι ‘ερυθρόλευκοι’ παρέμειναν στην ζώνη του υποβιβασμού με μόλις 8 πόντους παρότι έχουν βελτιωθεί αισθητά αμυντικά.

Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Ερτσίου Μίρτσεα στο κεφάλι. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού αποχώρησε αιμόφυρτος για το νοσοκομείο, όπου θα του κάνουν ράμματα. Οι οικογένειες του Ολυμπιακού Λιοσίων και της Αργυρούπολης του εύχονται καλή και ταχεία ανάρρωση.

Διαιτητές: Τσουκαλάς Χ., Καραγιαννίδης Ι., Γούναρης Π.

Ολυμπιακός (Πέτρος Καπώνης): Στουραΐτης, Γιάκας, Καρύδης, Μηλιώνης, Κολιοπάνος, Ξενάκης, Δασκαλάκης, Κωνσταντινίδης, Κίτσιος, Μίρτσεα (64′ λ.τρ. Παπαθεοδώρου), Μελέτης (83′ Βαλάκος).

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Δ.Ε., Τσάκαλος (90′ Ντούβλης), Μπουσουλόπουλος, Παπαντωνάκης Μ., Πάλογλου, Κωνσταντινίδης, Δομάζος (58′ Λεβέντης Δ.Ι.), Υφαντής, Παπακωνσταντίνου (74′ Ακογλάνης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.