Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Λύτρωση» για την Πεύκη κόντρα στο Καματερό

Published

on

Η Πεύκη ήθελε μόνο το τρίποντο κόντρα στο Καματερό και τα κατάφερε στις καθυστερήσεις χάρη στην χειμερινή της προσθήκη που ακούει στο όνομα, Νίκος Παστελλόπουλος. Ο νεαρός επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης και διατήρησε την ομάδα του στην δωδέκατη θέση, όπου αριθμεί 36 πόντους παρέα με το Χαλάνδρι που υπερτερεί στην ισοβαθμία. Από την άλλη πλευρά, οι ανανεωμένοι ‘νερατζούρι’ παρέμειναν στους 42 βαθμούς και την έβδομη θέση.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και το φινάλε του δραματικό. Οι γηπεδούχοι είχαν το άγχος και μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, άνοιξαν τελικά το σκορ στο 52′. Ο Αναστασιάδης έκανε χέρι, ο διαιτητής Μπακογιάννης έδειξε την άσπρη βούλα και ο ψύχραιμος Μπούρας πραγματοποίησε το 1-0. Στην συνέχεια, οι παίκτες του Γιώργου Αλεξόπουλου έψαξαν την απάντηση και δικαιώθηκαν στο 84′ χάρη στον Ηλία Παναγιωτόπουλο. Μάλιστα, δύο λεπτά νωρίτερα γλίτωσαν το 2-0 ύστερα σε προσπάθεια του Ζαφειράκη. Ο ταλαντούχος μέσος είχε δοκάρι με σουτ στο 82′, όμως ο Παστελλόπουλος λύτρωσε το συγκρότημα του Γιώργο Κοϊντόση στο 90′ και έβαλε φωτιά στην υπόθεση παραμονή.

Διαιτητές: Μπακογιάννης Α., Γούναρης Π., Κολλιάκος Α.

Πεύκη (Γιώργος Κοϊντόσης): Σαΐτης, Κοκαβέσης, Βαφειάδης, Ανδρέου, Μάτσος, Κουτούζης (72′ Ντοβλετάκης), Ζαφειράκης, Μπούρας, Ρούμπος, Βλάχος, Πετράκης (77′ Παστελλόπουλος).

Καματερό (Γιώργος Αλεξόπουλος): Ανδριόλας, Παπαϊωάννου, Σκέμπι, Τσιριγώτης, Παναγιωτόπουλος Σ., Θεοδωρόπουλος, Αρβανιτάκης (38′ λ.τρ. Αναστασιάδης), Τσιργιώτης (72′ Τρακόσης), Παναγιωτόπουλος Η., Βασιλείου, Κοντόσταυλος.