Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λύτρωση με Λιοσάτο για Πανερυθραϊκό

Published

on

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Πανερυθραϊκός ο οποίος παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με το Περιστερί, τελικά επικράτησε με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 20′ με προβολή του Παπαναστασίου. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους οι οποίοι απάντησαν άμεσα με τον Παπαθανασίου στο 29′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στην επανάληψη, το ματς ήταν μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να δημιουργούν φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Στο 75′ ο Αντώνης Τσιμπάκης αποφάσισε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Διονύση Λιοσάτο ο οποίος επέστρεψε σε αγωνιστική δράση μετά από αρκετό διάστημα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός φρόντισε να δικαιώσει τον προπονητή των κόκκινων για την επιλογή του αφού στις καθυστερήσεις με σουτ πέτυχε το τέρμα που χάρισε το τρίποντο στο σύλλογο των βορείων προαστίων διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μολφέσης, Γεωργακόπουλος, Γκριτζάς, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Κοπάνι, Παπαθανασίου, Γιαννακόπουλος Δ. (46′ Αδραχτάς), Σουμελίδης (75′ Λιοσάτος), Μπρίλης (56′ Αντωνιάδης).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σάκης Σάσσαλος) Περτσάς, Ιατρούδης (58′ Πλέστης Π.), Βασίλογλου, Θανόπουλος, Χρόνης, Κολλιός (46′ Μπεθάνης), Μπόσιος, Λιαγκόζης (70′ Ηλιάδης), Παπαναστασίου, Χέλμης, Αργυρός. 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply