Connect with us

5ος Όμιλος

Λύτρωση με Τριμμάτη 0-1 ο Εθνικός

Published

on

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Εθνικός στα Άνω Λιόσια επί του Ακράτητου με 1-0 και συνεχίζει τον αγώνα για την παραμονή του  στην Εθνική Κατηγορία. Αντίθετα ο Ακράτητος με την ήττα αυτή δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Οι «ταλιμπάν»  του Μουράτ Σεροπιάν ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, έχασαν αρκετές ευκαιρίες να καθαρίσουν νωρίτερα το παιχνίδι , με την λύτρωση να έρχεται στο 81΄όταν ο Αντώνης Τριμμάτης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μουζάκη και «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συμπαικτών του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 που έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στους Πειραιώτες.

Στο 92’ αποβλήθηκε ο  Τσιαβός για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Διαιτητής ήταν ο Μαχαίρας με βοηθούς τους Αραβίδη  Μουτάφη.

Ακράτητος (Παναγιώτης Κωνσταντιτνίδης): Μουζάκης(86’ Μπίφσας), Καριατλής, Διονέλλης, Ρόππας, Νομικός, Σταυρόπουλος Ν.(48’ Κοντιζάς), Καραγιάννης, Γκόρος, Μάκρας(73’ Μακρυνικόλας), Νταφόπουλος(85’ Βασίλι), Πρίντεζης.

Εθνικός Πειραιά (Μουράτ Σεροπιάν):Πάντος, Νταούλιας, Σκεντεράϊ,, Ευαγγέλου, Πεχλιβανίδης, Τσιντώνης, Αυλωνίτης(46’ Πολίτης), Παυλής, Πετρόπουλος(79’ Λώλος), Τριμμάτης ,Ντάγκρας(60’ Τσιαβός).