Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λύτρωση στα τελευταία λεπτά για το Φωστήρα Ηλιούπολης

Published

on

Χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Τοπάλι στο 86′ ο Φωστήρας Ηλιούπολης επικράτησε της Α.Ε. Χαλανδρίου 1-0 επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Το συγκρότημα του Παύλου Κυριακουλέα έδειξε περισσότερη θέληση για τη νίκη και δικαιώθηκε στα τελευταία λεπτά, απέναντι σε ένα σύνολο που παρότι στάθηκε αρκετά καλά στον αγώνα δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι ήταν στα σημεία καλύτεροι και στο τέλος μπόρεσαν και πήραν το τρίποντο πανηγυρίζοντας την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα παραμένοντας στη 10η θέση με εννέα βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι ‘πράσινοι’ έμειναν για τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη. Μάλιστα, έπαιζαν από το 68′ με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Θανόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για αψιμαχία με τον Βασίλη Ασωνίτη, ενώ στο 29′ ο ίδιος παίκτης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, αφού σκόραρε ανενόχλητος.

Φωστήρας (Παύλος Κυριακουλέας) Μωραΐτης, Τοπάλι, Σκεμπές (90′ Νάσκο), Ασωνίτης Β., Περώνης (46′ Χρήστου), Μπαρδάκης, Σπυρόπουλος, Φαρμάκης, Ασωνίτης Ν., Φάρος, Τσικριτέας (73′ Παπαδημόπουλος).

Χαλάνδρι (Τάσος Δημητρίου) Κατσιούλης Φ., Μερτής (87′ Σκιαδάς), Λειβαρτζινός, Θανόπουλος, Καλογήρου, Καρακάσης, Κατσιούλης Α., Μαυρουδής (62′ Μπιζάς), Καγιώργης (76′ Τρυφιάτης), Φελέκης, Πατσιαβούρας.