Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για τον Χαραυγιακό

Published

on

Η ήττα που γνώρισε την περασμένη αγωνιστική ο Χαραυγιακός από το Αιγάλεω δεν επέτρεψε στην ιστορική ομάδα της Ηλιούπολης περαιτέρω απώλεια στην προσπάθεια που καταβάλει για την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Στο παιχνίδι με την Δόξα Βύρωνος ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας ήταν αυξημένος και αυτό διότι οι νερατζούρι θα καλούνταν να ξεπεράσουν ένα δυσκατάβλητο εμπόδιο δεδομένου ότι η κυανή θεά διαθέτει ένα εξαιρετικά συμπαγές και δουλεμένο σύνολο. Παρ’ όλα αυτά, το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ κατάφερε, έστω και στις καθυστερήσεις, να πάρει το τρίποντο χάρις σε γκολ που σημείωσε στο 91′ ο Ζέλο και να διατηρήσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα με αυτό το τρίποντο αυτό ο Χαραυγιακός παρέμεινε στην 3η θέση απέχοντας έξι βαθμούς από το πρωτοπόρο Αιγάλεω και έναν από τον 2ο στη βαθμολογία Θρίαμβο Αθηνών. Αντίθετα, η κυανή θεά βρίσκεται στην 5η θέση με 13 βαθμούς ωστόσο θα πρέπει να περιμένει και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς ήταν ισορροπημένο στο α’ μέρος ωστόσο οι μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες έλειψαν. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα μέχρι το 70′, ωστόσο στη συνέχεια η κυανή θέα ισορρόπησε δημιουργώντας από την πλευρά της ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα. Παρ’ όλα αυτά, η τύχη χαμογέλασε στους νερατζούρι οι οποίοι στις καθυστερήσεις έλυσαν το γόρδιο δεσμό με τον Ζέλο ο οποίος χάρισε τη νίκη στον Χαραυγιακό.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές) Αδαμόπουλος, Γκίκα, Βαζούκης, Ράμμος, Κατσαμπάνης, Τουγουντζόγλου, Γουσούλης (65′ Μητροφάνης), Ζέλο, Ζήσης (80′ Τζανετάκος), Κωνσταντίνου, Λεβέντης (55′ Μπίτιλης).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Δημήτρης Ζυγούρης, Λουκάς Ρόππας) Βακερλής Στρ., Χαλβαντζής, Κατσούδας, Βακερλής Π., Τσακιράκης, Γκουντελίτσας (63′ λ.τρ. Παπαχειμωνας), Καραμπίνης (67′ Ντεμάι), Βιέννας (78′ Μαναρίτσας), Έζε, Λουσιέν Κουντού, Παρασκευόπουλος.