Connect with us

3ος Όμιλος

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για Χαλκίδα

Published

on

Σπουδαία νίκη που θα της δώσει άλλο αέρα στη συνέχεια του πρωταθλήματος πέτυχε η Χαλκίδα η οποία άντεξε την πίεση του Αιολικού και επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0, μπαίνοντας με το δεξί στη νέα σεζόν. Χρυσός σκόρερ για τους νεοφώτιστους ήταν το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα, Κώστας Σκάρος ο οποίος στις καθυστερήσεις χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Το συγκρότημα του Πέτρου Δημητρίου παρατάχθηκε πολύ σωστά στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψε στα… ατού των νησιωτών να παρουσιάσουν στο γήπεδο τις πλούσιες αρετές που διαθέτουν. Αντίθετα, η εικονα του Αιολικού ήταν προβληματική και ο Γιάννης Ταουσιάνης θα χρειαστεί να αλλάξει αρκετά πράγματα τις επόμενες ημέρες.

Στο α’ μέρος οι νησιώτες είχαν την υπεροχή όμως έπεσαν πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα. Στην επανάληψη, ο ρυθμός ήταν ο ίδιος με τους νερατζούρι να έχουν θέσει ως στόχο να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Αυτό συνέβη στις καθυστερήσεις με τον Σκάρο να στέλνει τους φιλάθλους του ΑΟΧ στον έβδομο ουρανό.

Διαιτητές: Μαλαμάς, Τσαλίκογλου (Ανατολικής Αττικής)-Γκολές (Πειραιά)

ΧΑΛΚΙΔΑ: (Πέτρος Δημητρίου) Μπαλασάκης, Τσουκαλάς, Τσαρτσαρής, Μπακομήτρος, Τσούπρος, Καραμπάς, Στασινόπουλος(Σκάρος 66′), Βαλκάνος (87′ Καμπιώτης), Σπανός (90′ Μαρίνος), Σταματάκος, Τσατσαρώνης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Πούρης, Στουρνάρας, Κρουσταλέλης, Κριπιντίρης, Παπαζούδης (62′ λ.τρ. Καπταγιάννης), Μπακάλης, Μίχος, Ιορδανίδης (60′ Μανουσάκης), Γάλας, Κέρι, Κάλφας (75′ Μ. Σαμπάνης)