Connect with us

3ος Όμιλος

Λύτρωση στις καθυστερήσεις με Παπαναστασίου για Λουτράκι

Published

on

Στην 2η θέση μαζί με την ΑΕ Σπάρτη που απο κοινού έχουν συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς σε τέσσερα ματς βρίσκεται το Λουτράκι το οποίος χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Γιώργος Παπαναστασίου στο 1′ των καθυστερήσεων κατέβαλε την σθεναρή αντίσταση του Ηρακλή Ψαχνών επικρατώντας με 1-0 σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου. Οι γηπεδούχοι με αυτό το τρίποντο διπλασίασαν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα επιβεβαιώνοντας ότι και σε αυτό το πρωτάθλημα παρουσιάσουν ανταγωνιστική εικόνα. Από την άλλη, οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα αφού η τύχη τους γύρισε την πλάτη στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να παραμείνουν χαμηλά στην κατάταξη. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αφού στο 32′ ο Σιώκος δεν μπόρεσε από την άσπρη βούλα να δώσει το προβάδισμα στους οράνιε ενώ στο 42′ ο Χρυσαφίδης είχε δοκάρι. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση χωρίς να τα καταφέρουν, με το συγκρότημα του Γιάννη Μωυσιάδη να ολοκληρώσει τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βασιλειάδη στο 90+4 με απευθείας κόκκινη.

Διαιτητές: Βικτωράτος, Κοτζαμανίδης-Μητάκος (Πειραιά)

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Διαμαντής, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου, Σιώκος, Μαυρέλης, Τσώκος, Χατζηστάμου (68′ Κωβαίος), Μάγγος (75′ Πούτσης), Χρυσαφίδης, Ζερβός, Αποστολάκης (62′ Παπουτσής)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιάννης Μωυσιάδης): Βασιλειάδης, Σπήλιος (81′ Μουτουσίδης), Δούλος, Αθανασίου, Μπριλάκης, Ζαχαράκης, Γκούρλας (77′ Χασαπίδης), Σενάι, Τόρρες (86′ Ντέντια), Κρίστο, Καρκασίνας.