Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λύτρωση στο τέλος για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Published

on

Σε ένα παιχνίδι που όδευε προς την λευκή ισοπαλία, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου πήρε χρυσό τρίποντο στο τέλος με 1-0 κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Το συγκρότημα του Χρήστου Κιούρκου πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και σε αυτό φέρουν ευθύνη οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι παρουσιάστηκαν προσηλωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα. Μοναδικός τους στόχος ήταν η απόδραση με βαθμό ή βαθμούς από το ‘Τάκης Χαραλαμπίδης. Όμως, στο 89’ ο Παπαναστασίου εκμεταλλεύτηκε την μοναδική αδράνεια της άμυνας και την σέντρα του Παναγιώτη Μπάκα για πετύχει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πλασάροντας τον Καταχανάκη. Έτσι, οι Χαϊδαριώτες ανέβηκαν έκτοι έχοντας 16 βαθμούς μαζί με τα Σούρμενα, ενώ οι ‘κυανόλευκοι’ είναι 13οι έχοντας 9 πόντους.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Νικολαδός Σ., Τάμαλης Μ.

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Παπαδιώτης, Μπάκας Α., Χατζής, Θανόπουλος, Τσιούλος Π., Σκεπετάρης (63′ Πατέλης), Τσαγιάννης (77′ Μπάκας Π.), Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης, Αποστολόπουλος (90′ Γκάτσιος).

Θύελλα (Δημήτρης Μαντούκας): Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Ζαχαρίου (33′ λ.τρ. Γιαννόπουλος), Ρέτσος, Γερακάρης, Κωνσταντόπουλος, Ελευθεριάδης Κ., Ταχιράς, Ελευθεριάδης Γ. (60′ Εγγονίδης), Μπίνας, Φιαμέγκος (81′ Πολίτης).