Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λύτρωση στο φινάλε για τον Ηφαιστο, 2-0 τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Σε ένα αγώνα με φινάλε θρίλερ, ο Ηφαιστος Περιστερίου νίκησε τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου με 2-0 και έκανε τεράστιο βήμνα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου έφτασε έτσι τους 19 βαθμούς και σε περίπτωση που ηττηθεί αύριο ο Παπάγος εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμοπνή του, ενώ η Θύελλα έμεινε στους 22.

Στο 9′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Αλεξόπουλος νικήθηκε από τον Τσούλφα που απέκρουσε. Στο 45′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι, με τον Παπανδρέου που υπέπεσε σε αυτό να αποβάλλεται. Το εκτέλεσε ο Κιάφα αλλά ο Καβακλής απέκρουσε. Η λύτρωση ήρθε για τον Ηφαιστο στο 87′ όταν ο Κούστας με κεφαλιά έκανε το 1-0, με τον Τσοπανάκο στο 90′ να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσούλφας, Κουρούμα (88′ Τουρτούλλι), Κοτούλιας, Μπαλαρίνης (81′ Φράρος), Λάχας, Λάππας, Γονής, Λιούκας, Κούστας, Τσοπανάκος, Κιάφα.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Καβακλής, Πατρίκιος Γ. (36′ λ.τρ. Ανδριόπουλος), Ταχματζίδης, Σουλοβάρι, Παπανδρέου, Λιάμπος, Ελευθεριάδης, Πετράκης (46′ Ρέτσος), Αλεξόπουλος (46′ Βλαχάκης), Πατρίκιος Κ.(73′ Κουμουνδούρος), Φραγγεδάκης (54′ Δημητρίου).