Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λύτρωση στο φινάλε για τον Ολυμπιακό Λιοσίων, 2-1 τον Αγιο Δημήτριο

Published

on

Με ηγέτη και σκόρερ τον Σωκράτη Τσουκαλά ο Ολυμπιακός Λιοσίων κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα να λυγίσει την αντίσταση του Αγίου Δημητρίου και να επικρατήσει με 2-1.

Η ομάδα του Λάκη Σμυρνή πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και έφτασε τους 12 βαθμούς, ενώ ο Αγιος Δημήτριος παραμένει χωρίς νίκη και έμεινε στους 3 βαθμούς.

Η πρώτη καλή στιγμ’ή ήταν για τους γηπεδούχους, με την κεφαλιά του Νικολάου στο 17΄να περνάει άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 24΄με την προβολή του Ακαρέπη να περνάει επίσης άουτ. Στο 34΄ο Κόρδας απέκρουσε το πλασέ του Λένγκα Κ., ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Ορφανός βγήκε μόνος με τον Σκιαθίτη, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να επεμβαίνει σωτήρια. Το σκορ άνοιξε στο 45+2΄όταν ο Γανωτής εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσουκαλάς με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 56΄όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Βασίλη από τον Μιχαηλίδη, με τον Ορφανό να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια και είχαν δοκάρι στο 74΄σε κεφαλιά του Λένγκα Α., ενώ στο 81΄ο Κόρδας έκανε διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Φραγκόπουλου και Τσουκαλά. Η λύτρωση για τους ερυθρόλευκους ήρθε στο 90+3΄όταν μετά από γέμισμα του Φραγκόπουλου ο Τσουκαλάς με καταπληκτικό πλασέ έκανε το τελικό 2-1 μέσα σε αποθέωση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Σκιαθίτης, Λαμπρόπουλος, Φραγκόπουλος, Μιχαηλίδης, Λένγκα Α., Νικολάπυ (46΄Γιαταγανάκης), Τσουκαλάς, Γανωτής, Λένγκα Κ., Τσάτσα (46΄Γκαβζίδης), Μπιλικαΐδης (77΄Ζέρβας).

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Κόρδας, Πλάκα, Καλαντζής, Ακαρέπης, Οσκανιάν (46΄Καρτσιώλας), Σκόνδρας (46΄Σιάνη), Αρώνης (90΄Νικολάου), Χαραλαμπόπουλος (73΄Φωτουλάκης), Ορφανός, Κόττας, Βασίλης.