Connect with us

Uncategorized

Λύτρωση στο φινάλε για τον Φωστήρα, 1-0 τον Ερμή Ζωνιανών

Published

on

Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Φωστήρας νίκησε τον Ερμή Ζωνιανών με 1-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Εφτασε έτσι τους 12 βαθμούς και προσπέρασε τον αντίπαλο του που έμεινε στους 10.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες αρχικά με τον Οικονομικό με τον Μπαμπουλάκη να διώχνει πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια με τους Τσουβαλτσίδη, Τσιμπόκα, με τις προσπάθειες αυτές να μην βρίσκουν στόχο. Ο Ερμής Ζωνιανών μετά το 30ο λεπτό πήρε μέτρα στο γήπεδο και έχασε σημαντικές στιγμές με Λίτσκα και Κεφαλούκο, ωστόσο καμία από αυτή δεν βρήκε εστία.

Έτσι το τέλος των πρώτων 45 λεπτών βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα και με ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη σε ένα παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό και ευκαιρίες…

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμό έπεσε με τους γηπεδούχους όμως και πάλι να έοχυν ευκαιρίες με τον Οικονομικό και τον Τσιμόκα, ενώ ο Ερμής Ζωνιανών άγγιξε το 0-1 στο 63′ με τον Λίτσκα να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, όμως δεν πρόλαβε να πλασάρει. Στο 74΄η ομάδα του Στέλιου Κοζανίδη φώναξε έντονα για πέναλτι πάνω στον Σαρρή, όμως ο διαιτητής Νικόπουλος διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 89ο λεπτό ο Ερμής Ζωνιανών έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο Κωστάκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θα πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας ήρθε το γκολ του Τσιμπόκα στο 94′ με σουτ από την μικρή περιοχή γράφοντας το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Καραγκιολίδης, Τσουβαλτσίδης, Τόλιος (63′ Λιμήτσιος), Τσατσαρής, Πεχλιβανίδης, Στεφάνοβιτς, Γάγγος (81′ Λαμπρίδης), Πανταζέλος (73′ Αλέξης), Τσιμπόκας, Οικονομίκος, Γαϊτάνης (81′ Φιλιμέγκας)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Χρήστου, Ζερβός, Γεμιστός, Σαρρής, Πλιάτσικας, Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης (80′ Κουκούλης), Ρουμπάκης (73′ Βιτώρος), Λίτσκας, Κεφαλούκος (94′ Τουρνάκης), Κωστάκης.

ΠΗΓΗ: Grandsport