Connect with us

stoplekto

 Λ. Κάλλας: «Ο Ατρόμητος θα βελτιώνεται συνέχεια»

Published

on

Την ικανοποίηση του για την νίκη της ομάδας του στον εκτός έδρας αγώνα με τη Χαραυγή , εξέφρασε ο προπονητής του Ατρομήτου Πειραιά Λουκάς Κάλλας .

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της ΧΑΡΑΥΓΉΣ για τη φιλοξενία και το κλίμα που επικράτησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Παρ όλο που το παιχνίδι είχε πολύ ένταση δύναμη και πάθος , κανείς  από τους ποδοσφαιριστές ,άλλα και από τους εκπρόσωπους των ομάδων δεν ξεχώρισε αρνητικά με τη συμπεριφορά του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η άποψη μου είναι πως το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε δύναμη και αγωνιστικότητα, αλλά ο ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ ήταν αυτός που προσπάθησε και τα κατάφερε να φτάσει στο γκολ  με ορθολογικό τρόπο περισσότερες φόρες απ` ότι ο αντίπαλος μας .Οπότε και το αποτέλεσμα το θεωρώ δίκαιο με βάση την κατοχή, την κυκλοφορία της μπάλας αλλά και τις τελικές προσπάθειες.

Είμαστε νέα ομάδα συνεχή βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο με παιδιά νέα αλλά και εμπειρότερα τα οποία το 80% είναι ΑΤΡΌΜΗΤΟΙ. Είτε προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου είτε από αθλητές που έχουν ξαναφορέσει με επιτυχία και σεβασμό τη φανέλα της ΟΜΑΔΑΣ.

Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να έχει όχι μόνο παρόν άλλα και μέλλον, με σωστές όμως βάσεις…

Εύχομαι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα όπως έχει ξεκινήσει χωρίς ένταση, επεισόδια και αρνητικούς πρωταγωνιστές…»