Connect with us

stoplekto

Λ. Κάλλας : « Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ισονομία»

Published

on

Από τον προπονητή του ΑΣ Ποντίων Λουκά Κάλλα λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

«Γνωρίζει καλά ο φίλαθλος κόσμος του Πειραιά πως με τη δημοσιότητα τις δημοσιεύσεις και τα socialδεν είμαι φίλος, αλλά ούτε κι εχθρός. Επιλεκτικά όμως δυο φορές τη σεζόν καταθέτω την άποψη μου για θέματα τα οποία αφορούν τις ομάδες που υπηρετώ…

Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί θεωρώ πως από τη θέση μου ως προπονητής δεν είμαι εγώ ο πρωταγωνιστής αλλά οι ποδοσφαιριστές και ΜΟΝΟ… και σε αυτούς θα αναφερθώ.

Να τονίσω εδώ, πως με τα παρακάτω, δε θέλω να σε καμία περίπτωση να μειώσω  την πορεία πρωταθλητισμού που επιχειρεί με μεγάλη επιτυχία ο ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ τη φετινή σεζόν.

Θέλω λοιπόν να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους νεαρούς αλλά μάγκες ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι κατέθεσαν στον αγωνιστικό χώρο θάρρος, θράσος, μυαλό, σώμα και ψυχή καθ’ όλη τη διάρκεια του 98` αγώνα, με οποίον αριθμό… ποδοσφαιριστών και αν αγωνίζονταν.

Δε πήγαν να κλέψουν τον βαθμό όπως πολλοί θα περίμεναν αλλά αντιθέτως κυνήγησαν τη νίκη από το 1` ως και το 98`…

Ακόμη και στο το 95` που έγινε το 1-0 εκείνοι, με εννέα (τόσοι είχαμε απομείνει…) προσπάθησαν να πέτυχουν τέρμα και να πάρουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας, που ακόμη και αυτός δε θα τους ικανοποιούσε…

Μπράβο μάγκες!

Ως γνωστό η ομάδα μας τέλειωσε με εννέα ποδοσφαιριστές τον αγώνα.

Μέσα σε 5` από το 87`-92` έγιναν 2 αποβολές με δεύτερη κίτρινη κάρτα εφεύρεση… και αν η ομάδα του ΕΡΜΗ δε πετύχαινε το γκολ στο 95` (και όχι στο 92` όπως γράφτηκε) θα τελειώναμε με 8 ίσως και με 7 ποδοσφαιριστές διότι είχαμε και άλλους δύο με μία κίτρινη.

Δυστυχώς όμως, σε ένα αγώνα στον οποίο δεν υπήρχε καμία απολύτως διαμάχη μεταξύ των 36 ποδοσφαιριστών, καμία διαμάχη μεταξύ των υπευθύνων των δυο πάγκων και το σημαντικότερο μεταξύ των προπονητικών team και τέλος την άψογη φιλοξενία που δεχτήκαμε από τη διοίκηση του ΕΡΜΗ, κάποιοι κατάφεραν να χαμηλώσουν την αγωνιστική δυναμικότητα του ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ με τις αποφάσεις τους όταν τα πράγματα ήταν… αλλά και εξακολούθησαν  να γίνονται πολύ δύσκολα…

Εύχομαι στον ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ να πετύχει το στόχο του, που για τη ταπεινή μου άποψή δικαιούται να είναι πρωταθλητής τη φετινή σεζόν, χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια  των συν διεκδικητών του.

Κύριοι, να σας υπενθυμίσω πως όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα στην ισονομία… και αυτές που έχουν χάσει τη κατηγορία και αυτές που ακόμη την παλεύουν και αυτές που είναι αδιάφορες (περήφανο παράδειγμα η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ) αλλά και αυτές που παλεύουν για την άνοδο.

Στη διοίκηση του ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, στους ποδοσφαιριστές, στους φίλους, Δημήτρη Καλύκα, και Βασίλη Σταύρου συγχαρητήρια για τη προσπάθεια που κάνατε και κάνετε όλοι από την αρχή της χρονιάς με στόχο τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στη Γ` ΕΘΝΙΚΗ.

Είμαι σίγουρος για τη συγκεκριμένη τριάδα διαιτησίας, πως όποια λάθη έγιναν ήταν στα πλαίσιά του ανθρωπίνου λάθους και ότι παρασυρθήκαν από την έδρα και από το στόχο του αντίπαλου μας.

Είναι και τρεις αξιόλογοι και σε καμιά περίπτωση θέλω να πιστεύω πως δεν είχαν δόλο.

Υ.Γ.  όλα τα παραπάνω είναι προσωπική μου τοποθέτηση και δεν έχει καμία συμμετοχή ο ιστορικός σύλλογος του ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ που με φιλοξενεί.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»