Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λ. Μάκρας: “Εύκολη επιλογή να συνεχίσω στην Κηπούπολη”

Published

on

Την απόφασή του να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον ΑΟ Κηπούπολης πήρε πριν λίγο καιρό ο Λευτέρης Μάκρας. Ο πολυφημισμένος σκόρερ των τελευταίων ετών στα Αττικά σύνορά μας, πρόσφατα έβαλε και το ομορφότερο γκολ της καριέρας του, αφού  έγινε “χαζομπαμπάς” με τη σύζυγό του να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο και γλυκύτατο κοριτσάκι. Η αντιμετώπιση που είχε όλο αυτό το διάστημα από τη διοίκηση του συλλόγου, ήταν τέτοια, που δεν χρειάστηκε και πολύ να δυσκολευτεί για να παραμείνει και φέτος στο σωματείο.

Χαρακτηριστικά σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας, είπε τα εξής:

“Η συμπεριφορά των ανθρώπων της Κηπούπολης όλο αυτό το διάστημα ήταν παραπάνω από άψογη. Με έκαναν να νιώσω με τις πράξεις τους το σύλλογο σαν οικογένειά μου και ήταν η πιο εύκολη επιλογή μου να παραμείνω στην Κηπούπολη. Τους ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που μου έχουν προσφέρει και είμαι διατεθειμένος να το ανταποδώσω στους αγωνιστικούς χώρους”.

Να σημειώσουμε ότι στην τελευταία σεζόν, που διακόπηκε λόγω κορωνοϊού, ο εμβληματικός σκόρερ σε 11 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο  σημείωσε 7 τέρματα.