Connect with us

stoplekto

Λ. Νικολάου : « Ο Βύζας θα βρει τον δρόμο του»

Published

on

Από τον πρόεδρο του Βύζαντα Μεγάρων Λεωνίδα Νικολάου έγινε η παρακάτω δήλωση:

«Εδώ και 40 ημέρες περίπου, ως διοίκηση κάναμε αυτό που έπρεπε, καλώντας όλους τους Μεγαρίτες ποδοσφαιριστές να επανδρώσουν την ομάδα μας.

Ήταν μια κίνηση που έγινε στα πλαίσια του σχεδιασμού που έχουμε θέσει, κίνηση στην οποία ανταποκρίθηκαν κάποια παιδιά, όμως κάποια άλλα δυστυχώς δεν θέλησαν να ενταχθούν στην οικογένεια του Βύζαντα.

Εμπόδιο σε αυτό στάθηκαν ορισμένοι – νεόκοποι– παράγοντες τοπικών ομάδων οι οποίοι αρνήθηκαν να παραχωρήσουν ακόμη και ποδοσφαιριστές που από τα προηγούμενα Δ.Σ. του Βύζαντα είχαν παραχωρηθεί ως δανεικοί.

Ο Βύζας φέτος παρότι αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα είναι η μεγαλύτερη και η πιο ιστορική ομάδα των Μεγάρων και αυτό πρέπει να γίνει απ’ όλους κατανοητό.

Την φετινή χρονιά ο Βύζας συμπληρώνει 88 χρόνια ζωής και παρουσίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με λαμπρή πορεία σε εθνικές κατηγορίες και με διακρίσεις που έχουν κάνει γνωστή την πόλη των Μεγάρων τόσο στο πανελλήνιο όσο και στα πέρατα του κόσμου.

Την ιστορία αυτή κανείς δεν δικαιούται να την παρακάμψει.

Όπως και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να «εμπαίζει» τους παράγοντες μιας μεγάλης και ιστορικής ομάδας θέλοντας να κερδίσει εντυπώσεις σε συζητήσεις καφενειακού τύπου.

Δυστυχώς για εμάς κλείνει ο κύκλος επαφών με ποδοσφαιριστές από τα Μέγαρα. συνεχίζουμε απτόητοι την ενίσχυση της ομάδας, αφού υπολείπονται ακόμη δύο μεταγραφές για να συμπληρώσουν το ρόστερ.

Είμαι βέβαιος πως παρά τον «πόλεμο» που δεχθήκαμε από τοπικούς παράγοντες του ποδοσφαίρου, (παράγοντες τους οποίους τα προηγούμενα χρόνια ο Βύζας είχε βοηθήσει παραχωρώντας ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του), ο Βύζας θα βρει το δρόμο του, γιατί ο Βύζας κύριοι δεν «πεθαίνει»!

Η ομάδα θα αναγεννηθεί – είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι – επειδή είναι μεγάλη ομάδα, επειδή είναι η ομάδα θρύλος της πόλης των Μεγάρων.»