Connect with us

4ος Όμιλος

Μάγκας με Καζαντζή ο Αστέρας στην Κρήτη

Published

on

Στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος τείνει να εξελιχθεί ο Αστέρας Βάρης ο οποίος δείχνει ότι και μακριά από την έδρα του τα καταφέρνει μια χαρά. Αυτή τη φορά, οι κυανόλευκοι επικράτησαν του Ηροδότου στην Κρήτη με 1-0 με αποτέλεσα να σκαρφαλώσουν στην 3η θέση της κατάταξης. Πάντως, οι Ηρακλειώτες θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στην ισοφάριση όμως έπεσαν πάνω σε ένα καταπληκτικό Μαρινάκη ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε κράτησε ανέπαφη την εστία του. Το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε στο 27′ ο Καζαντζής, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν τον αγώνα με δέκα παίκτες στο 88′ λόγω αποβολής του Χατζηβασίλη με δεύτερη κίτρινη .

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Παναγιωτίδης, Χατζηβασίλης, Χαρίτος, Αχιλλέως, Προβιδάκης, Κούρτι (67′ Κλωνάρης), Κοιλιάρας, Σκουλάς (46′ Κουσίδης), Πρωτογεράκης (72′ Μωραίτης), Καιμακαμούδης, Ζαφείρης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας): Μαρινάκης, Φράγκης, Φύτρος, Μαγγίνας, Μανάλης, Νικολακόπουλος, Γεωργιάδης (78′ Φωστέρης), Νίκου, Κωβαίος (87′ Κωνσταντίνου), Καζαντζής, Κουϊρουκίδης (60′ Μάμαλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply