Connect with us

5ος Όμιλος

Μάγκας ο Ιωνικός 2-0 τον ΟΦΙ και φουλ για πρωτάθλημα!

Published

on

Φαβορί για την διεκδίκηση του τίτλου γίνεται πλέον ο Ιωνικός.

Η ομάδα της Νίκαιας επικρατώντας με 2-0 του ΟΦΙ περνώντας στην κορυφή έχοντας ματς περισσότερο από τον Εθνικό Πειραιά.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Αρναούτη παρουσιάζοντας αρκετά καλή εικόνα κυρίως στο β’ μέρος πήρε αυτό που ήθελε αφού με πέναλτι του Κατσικογιάννη στο 50′ (το κέρδισε ο Κουιρουκίδης) και τέρμα του Πογοσιαν 7′ αργότερα πήρε τη νίκη και πλέον αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Από την άλλη η Ιεράπετρα μετά την ήττα από τον ΠΟΑ και Γιούχτα γνώρισε νέο αρνητικό αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να βρεθεί πλέον στην 2η θέση.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

Στο 12ο λεπτό, το σουτ του Κουιρουκίδη πέρασε άουτ, ενώ  οκτώ λεπτά αργότερα, το σούτ του Μουστάκη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Η ομάδα της Νίκαιας συνέχιζε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες , αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν έμπαινε, με τον Πρίφτη να λέει «όχι» πρώτα σε σουτ του Κατσικογιάννη στο 42  και εν συνεχεία στο φάουλ του Καλλέργη.

70′ Σουτ του Τοπούζη η μπάλα άουτ.

72′ Ο Παπαδόπουλος βρίσκει τον Μηνά που κάνει τη σέντρα σουτ με τη μπάλα να περνάει παράλληλα

82′ Σουτ του Πατσατζόγλου ο Πρίφτης βρίσκει τη μπάλα η οποία στη συνέχει να καταλήγει στο δοκάρι.

88′ Σουτ του Βιγιαφάνες ο Κουρεπίνης με τα πόδια

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης) Κουρεπίνης, Μουστάκης, Δημακάκος, Πλάκας, Μανωλάς, Γκοτσούλιας , Μακρίδης (83′ Θέος), Πογοσιαν (69′ Πατσατζόγλου), Καλλέργης (74′ Ατματζίδης), Κατσικογιάννης(89′ Καρέλης), Κουιρουκίδης.

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος) Πρίφτης, Βογιατζής, Κορομηλάς, Πιθαρούλης, Πότσι, Μούτσα, Χύσι, Παπαδόπουλος (80′ Μπάμπης), Μαρτσάκης (68′ Τοπούζης), Μηνάς, Κορέττα (74′ Βιγιαφάνες).