Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μάγκας ο Χαραυγιακός άλωσε το Περιστέρι και φουλάρει για τίτλο

Published

on

 

Στο καθοριστικό παιχνίδι της χρονιάς ο Χαραυγιακός απέδειξε ότι διαθετει στόφα μεγάλης ομάδας και καρδιά πρωταθλητή αφού παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, το συγκρότημα του Λουκά Ρόπα απέδρασε με το διπλό από το Περιστέρι επικρατώντας με 2-1.

Οι “νερατζούρι” πανηγυρίζοντας την 10η νίκη σε 12′ ματς συνέχισαν το ξέφρενο σερί τους και πλέον μόνο εάν έχουν τάσει αυτοκτονίας θα χάσουν τον τίτλο.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 16’ σε ανατροπή του Παληγεώργου από τον Μαραγκουδάκη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κωνσταντόπουλος, αλλά ο Βακερλής απέκρουσε την μπάλα. Πέναλτι κέρδισαν και οι φιλοξενούμενοι στο 37’ σε … πέσιμο του Κασσιανού και το χτύπησε ο Ράμμος, αλλά ο Σκυριώτης έπεσε στη σωστή γωνία και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο «Όμιλος» άνοιξε το σκορ στο 65’ με σουτ του Γεωργακόπουλου, μετά από ενέργεια και πάσα στου Σιδέρη. Το 1-1 έγραψε στο 73’ με σουτ ο Καλλιμάνης, ύστερα από ωραίο γύρισμα στου Κασσιανού και πέντε λεπτά αργότερα, ο Παρασκευόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε μέσα σε πανηγυρισμούς το 1-2.

Καλή η διαιτησία των Παπαπέτρου, Δέτση και Μητράκου.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Σετελάρι (41’ Αννιτσάκης), Μπούζας, Κωνσταντόπουλος, Μουτζούρης, Τασιούδης (33’ λ.τ Πλέστης), Σιδέρης (67’ Βλαχομήτρος), Κρούτι (92’ Κουτσούκου), Παληγεώργος, Λειβαδάς, Γεωργακόπουλος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Ε. Βακερλής, Μαραγκουδάκης, Ράμμος, Κόντι (85’ Βαζούκης), Αναστασόπουλος, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Ρόππας, Καλλιμάνης (83’ Γιαννόπουλος), Φερνεντίνος (67’ Π. Βακερλής), Βιέννας (54’ Παρασκευόπουλος).