Connect with us

6ος Όμιλος

“Μάγκας” στην Ελευσίνα η Προοδευτική, 0-1 τον Πανελευσινιακό

Published

on

Στα “βυσσινί” βάφτηκε το ντέρμπι κορυφής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η Προοδευτική του Δημήτρη Αρναούτη ξεκίνησε εντυπωσιακά το 2022, καθώς επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας με 1-0 του κατώτερου των περιστάσεων Πανελευσινιακού και αναρριχήθηκε μόνη πρώτη στην βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, όμως την σπουδαία ευκαιρία την έχασε ο Πανελευσινιακός, με τον Αντωνακόπουλου στο 17′ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, φάση κομβική για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη η Προοδευτική μπήκε εκ νέου δυναμικά και ευτύχησε να πετύχει το γκολ που έκρινε τη συνάντηση με ωραίο πλασέ του Μεγαρίτη στο 49′.

Στη συνέχεια οι ¨βυσσινί” έχασαν κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα, όμως πλήρωσαν την τελική προσπάθεια. Μάλιστα ο Πανελευσινιακός, παρά το κακό του πρόσωπο, έφτασε μια “ανάσα” από την ισοφάρισε στη καλύτερη ευκαιρία του στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο ο Βεζιρτζόγλου απo πολύ πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άνω στον Χαλκίδη που απέκρουσε.

Διαιτήτευσε ο Παπακωνσταντίνου(Φθιώτιδας).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης, Λώλος, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Μαρής(79′ Λαζαρίδης), Αντωνακόπουλος, Μπούσης(56’ Μακρίδης), Βεζιρτζοζόγλου, Ερέρα(79′ λ.τρ. Ξενοπανάγος), Λάμπρου(66’ Σεκούμπα)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Νομικός(47’ λ.τρ.  Αλεξίου), Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Ραχίμ(72’ Μακρίδης), Μακρυγιάννης, Κυριαζής(66’ Τσιαβός), Θεοδωρίδης(72’ Εϊζεηγκουίρ), Όμο.