Connect with us

stoplekto

«Μάγκικη» ανατροπή για τη Τερψιθέα στη Γλυφάδα

Published

on

Μπορεί η βαθμολογική απόσταση και οι στόχοι τους να είναι διαφορετικοί, παρ’ όλα αυτά όταν μιλάμε για ένα τοπικό ντέρμπι τότε όλα «μηδενίζουν». Ο Ποσειδώνας κοίταξε στα μάτια τη Τερψιθέα, όμως οι ακλόνητοι πρωτοπόροι πέτυχαν μια «μάγκικη» ανατροπή για να επικρατήσουν 2-1.

Με αυτό το τρόπο, έφτασαν τους 44 βαθμούς και διατηρήθηκαν σε απόσταση τεσσάρων πόντων με τα δεύτερα Πετράλωνα. Όσο για τους γηπεδούχους, εμφανίστηκαν αισθητά βελτιωμένοι ξανά, όμως «αυτοκτόνησαν» μέσα σε τρία λεπτά μένοντας δωδέκατοι αριθμώντας 16 πόντους.

Η ομάδα του Πέτρου Φυλακούρη ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και άνοιξε το σκορ στο 33′ έχοντας σκόρερ τον δραστήριο Ομπόσου. Στο δεύτερο, η είσοδος των Χατζηστεφάνου και Τσακλάνου άλλαξε τις ισορροπίες και οι «κυανόλευκοι» πήραν τον έλεγχο. Στο 52′ και το 65′ προειδοποίησαν τους γηπεδούχους με τους Χατζηστεφάνου και Κοτζαμάνη αντίστοιχα να έχουν από ένα δοκάρι.

Τελικά, οι δυο χαρισματικοί επιθετικοί της «Τέρψι» έκαναν τη σπουδαία ανατροπή. Ο Μπελεβώνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Σκουμπουρδής με κεφαλιά ισοφάρισε στο 86′ και στο 88′ ο Χατζηστεφάνου αξιοποίησε την κάθετη του Ζησόπουλου για να πλασάρει εύστοχα υπό πίεση. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο έμπειρος μέσος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για απρεπή συμπεριφορά.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλογερόπουλος Ι., Απτόσογλου Ι., Κολλιάκος Α.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Πέτρος Φυλακούρης): Ψωμαράς, Γαλανόπουλος, Μακρογκίκας, Ψωμάς, Σουλιμιώτης, Αυγερινόπουλος, Τσακαλάκης, Κουμούτσος (78’ Μίτρε), Ομπόσου, Δημακός (71’ Ξενιτόπουλος), Μαντούκας (86’ Σιπετίμ).

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Κώστας Βλάχος): Εξαρχάκος, Μυλωνάς, Λεβετσοβίτης (58’ Τσακλάνος), Δρακούλης, Γραμματικόπουλος, Ζησόπουλος, Τσιρόπουλος (46’ Χατζηστεφένου), Ματσάγγος, Σκουμπουρδής, Νίκου (78’ Μπελεβώνης), Κοτζαμάνης.