Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Μάγκικη πρόκριση κόντρα στο Αιγάλεω ο Μικρασιατικός

Published

on

Μεγάλη πρόκριση για τον Μικρασιατικό που έδειξε ψυχωμένος και επικράτησε 1-0 του Αιγάλεω στο ‘Μιχάλης Κρητικόπουλος’. Σε ένα, γενικά, ισορροπημένο παιχνίδι με λίγες σπουδαίες φάσεις, ο σύλλογος της Καισαριανής απέκλεισε τον περσινό κάτοχο χάρις σε τέρμα του Φερατάι από το 6ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Ντάνο εκτέλεσε το κόρνερ και ο νεαρός εξτρέμ με κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό τέρμα της ιστορικής πρόκρισης. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, το Σίτι πίεζε για την ισοφάριση, όμως ο Δωριάδης βρισκόταν σε πολύ καλή μέρα, ενώ στην μεγαλύτερη ευκαιρία ο Κρασσάς έβγαλε την μπάλα πάνω στην γραμμή στο 32′. Πολύ καλό στήσιμο και διαχείριση από τον τεχνικό των γηπεδούχων, Κώστα Σταμπουλίδη, κυρίως στον αμυντικό τομέα. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Σουρλής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 5-6 παιδιά έχοντας πάντα έως προτεραιότητα το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, κυνήγησε την πρόκριση μέχρι τέλους χρησιμοποιώντας από τον πάγκο τους Λοϊζίδη, Κοκκιναρά και Σταύρου.

Διαιτητές: Αντωνίου Κ., Λιαμπότης Μ., Καρατζίκας Α.

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Δωριάδης, Κρασσάς, Βουτυράς, Αϊβάζης, Πλακάλλι, Κουλλίρα, Πρασσάς, Γεροκώστας (46′ Κολοβός Α.), Πετρίτσης (60′ λ.τρ. Κολοβός Η.), Ντάνο, Φερατάι (56′ Ντάντης).

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Ταμπάκης, Τζαφεράκος, Κοντιζάς, Παπαθανασίου (63′ Σταύρου), Αβάσταγος Ν. (46′ Λοϊζίδης), Κωτσερίδης, Πλατανίτης, Φουκαράς, Αφροσιλοάιε (46′ Κοκκιναράς).