Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Μάγκικη πρόκριση με ανατροπή για τον Άρη Πετρούπολης

Published

on

Σπουδαία και μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο Άρης Πετρούπολης που αν και βρέθηκε να χάνε με 0-2 από τον Πανερυθραϊκό επικράτησε στη διαδικασία της παράτασης με 4-2 (2-2 κανονική διάρκεια).

Οι αλλαγές του Σήφη Βενάκη Ντέντια, Σαλαπάτας, Καραδήμας και Βλάχος έδωσαν άλλη… πνοή στους γηπεδούχους οι οποίοι στο β’ ημίχρονο μεταμορφώθηκαν και πίεσαν τον αντίπαλο ισοφαρίζοντας αρχικά σε 2-2, ενώ στην παράταση ο ρυθμός τους έμεινε ο ίδιος με αποτέλεσμα να πάρουν μια σπουδαία πρόκριση.

Στο α μέρος πάντως οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο έχοντας την κατοχή υπέρ τους.

Στο 5′ ο Σουμελίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1, με τον Μπρίλη λίγο αργότερα να έχει δοκάρι με σουτ.

Στο 17′ ο Μπρίλης με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-2, με τον Λούρμπα στο 42′ να μειώνει σε 1-2. Στην επανάληψη ο Άρης βγήκε ψηλά και πίεσε ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 88′ με φοβερό σουτ του Ζαχαράκη. Στην παράταση και συγκεκριμένα στο 95′ μετά από φάση διαρκείας ο Λούρμπας με κοντινό πλασέ έκανε το 3-2, με τον Σαλαπάτα στο 101 να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Μαλλιαρίτση κάνοντας το 4-2 μέσα σε αποθέωση με κοντινό σουτ.

Αξιζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι πάνω στον Τσεβά και ενώ το σκορ ήταν 1-2, ενώ παράπονα από τη στάση του Τσολακίδη έχουν και οι γηπεδούχοι.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σήφης Βενάκης) Βώσσος, Ζαχαράκης, Φιλίππου, Καρδάμης (17′ Ντέντια), Λάππας, Κάτσικας (80′ Βλάχος), Λούρμπας, Τρακόσης, Μιχάλης (46′ Σαλαπάτας), Τσέλεργκερ (46′ Καραδήμας), Γκολφινόπουλος.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μαλιαρίτσης, Σουμελίδης, Παπαναστασίου, Γεωργακόπουλος, Νταλλένγκα ( 40΄ Γλυνός ) , Κατσάρας, Μπαμπαλουκάς, Πιπεράς, Μπρίλης (81΄ Κούσης) , Τσεβάς (104΄ Μπαλής ) , Αραμπαντζής (69΄ Αντωνιάδης )