Connect with us

4ος Όμιλος

Μάγκικο διπλό για Γλυφάδα

Published

on

Διατεθειμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την παραμονή στην κατηγορία εμφανίζεται η Γλυφάδα καθώς το απόγευμα της Κυριακής σημείωσε μια βαρύγδουπη νίκη, επικρατώντας στην Ραφήνα με 2-1 της τοπικής Τριγλίας. Οι παίκτες του Μικι Τσίρκοβιτς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, υπερέβαλαν εαυτούς και κατάφεραν να πετύχουν μια μεγάλη ανατροπή, παραμένοντας ζωντανοί στη μάχη που δίνουν για την παραμονή. Από την άλλη οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν πλέον σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή αφού δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και προηγήθηκαν στο 42′ με γκολ του Μάντζη. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Μίκι Τσίρκοβιτς μπήκαν πολύ ψυχωμένα στο γήπεδο, πιέζοντας τους Ραφηνιώτες σε όλους τους χώρους. Η πίεση αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 75′ με τον Μπούμπα με κεφαλιά να κάνει το 1-1. Στο 84′ οι κόκκινοι έφτασαν κοντά στο 2-1, όμως ο Παππάς για δεύτερο παιχνίδι μετά τον Ηρόδοτο, απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Μανά. Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και δικαιώθηκαν στο 88′ με τον Κόντι να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ Παππάς, Γκίκας, Μειμάρογλου, Λαζούρας, Ντούμπερετ, Σκαφίδας, Τσιούμας, Μάντζης, Βεστάκης, Χρυσάφης (68′ Κότσι), Ζέκιο

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Μίκι Τσίρκοβιτς)Θωμάς, Τσιτοφώτος, Σινάνι, Παικόπουλος (64′ Πετούσης), Ίλιεφ, Μπούμπας, Παναγόπουλος (50′ Μήτρος), Τσιάτσιος, Κόντι, Μανάς, Πετρόφ (46′ Αραμπατζής).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply