Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μάγκικο διπλό Καματερού στην Ηλιούπολη

Published

on

Σημαντικό διπλό πήρε το Καματερό στην Ηλιούπολη κόντρα στην τοπική Διάνα με σκορ 1-0. Οι ‘νερατζούρι’ παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο στο ντεμπούτο του Γιάννη Χατζηράπτη στον πάγκο των γηπεδούχων και παρά την πίεση στο τέλος πήραν το τρίποντο-ανάσα. ‘Δράστης’ ο Παναγιωτόπουλος στο 16′ με κεφαλιά έπειτα από όμορφη ενέργεια και σέντρα του Σπυρόπουλου. Μάλιστα, ο έμπειρος άσος ήταν ξανά πρωταγωνιστής στο 48′, όμως το δυνατό σουτ προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Κόρρα. Από το 60′ και έπειτα οι ‘κυανέρυθροι’ πήραν τον έλεγχο, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν λόγω Ανδριόλa, o οποίος διανύει περίοδο φόρμας παρότι τραυματίας. Έτσι, το συγκρότημα του Κώστα Ποζαπαλίδη έφτασε τους 13 πόντους στην όγδοη θέση, ενώ η Διάνα παρέμεινε προτελευταία έχοντας πέντε πόντους και μεγάλη ανηφόρα στην πορεία του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Χριστοδούλου Π., Τσαγκάρης Ν.

Διάνα (Γιάννης Χατζηράπτης): Κόρρας, Φραγκάκος Λ. (52′ Πατσιαλός), Λουτσάι, Μπελέρης, Νίκολι, Βιτωράτος, Καλουδιώτης, Τσαβαλιάς (58′ Σταθακόπουλος), Πλουμής (73′ Σάρρα), Μπαλαφούτης Α., Χατζηστεφάνου.

Καματερό (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Τσουλάκος, Τσιριγώτης, Μπίμπιζας, Παναγιωτόπουλος (75′ Κοντόσταυλος), Καλογερόπουλος, Αθανασόπουλος (58′ Παπαϊωάννου), Τρακόσης, Σπυρόπουλος, Βασιλείου (46′ λ.τρ. Μπούγιας), Λέκκας.