Connect with us

stoplekto

Μάγκικο «διπλό» του Ατρόμητου Χαλανδρίου που πανηγυρίζει

Published

on

Έκανε το μεγάλο «διπλό» ο Ατρόμητος Χαλανδρίου και έτσι πανηγυρίζει την άνοδο στην Β’ Κατηγορία, αφού επικράτησε της Άμιλλας Περιστερίου στην Χρυσούπολη με 4-3.

Συγκλονιστικός ήταν το απόγευμα ο Ατρόμητος Χαλανδρίου που επικράτησε εκτός έδρας της Άμιλλας Περιστερίου με 4-3 στον αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ. Ήταν πραγματικά ένα αμφίρροπο παιχνίδι που είχε δύο ανατροπές και ήταν ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή πως ήταν αποφασισμένοι να φύγουν με τη νίκη από το γήπεδο της Χρυσούπολης καθώς βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 6′ με τον Χάλα. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι δεν έμειναν με τα . . . χέρια σταυρωμένα και όχι απλά ισοφάρισαν στο 18′ με τον Χρόνη, αλλά δύο λεπτά αργότερα με τον Δέγκλερη ανέτρεψαν το σκορ φτάνοντας στο 2-1. Ο Χάλας όμως «χτύπησε» για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση και πέτυχε ίσως το πιο κρίσιμο γκολ στην συνάντηση αφού έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια ισόπαλη 2-2.

«Καθάρισαν» στην επανάληψη Μισαηλίδης και Τασιόπουλος

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά ώστε να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους έδινε την άνοδο, αν και το 2-2 ευνοούσε τους γηπεδούχους, αλλά τελικά αυτό το γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 78′ με τον Μισαηλίδη να κάνει το 2-3. Ήταν προφανές πλέον πως ο σύλλογος των βορείων προαστίων έπαιρνε σαφές προβάδισμα για τη νίκη και πριν προλάβουν οι Περιστεριώτες να συνέλθουν από το σοκ ο Τασιόπουλος στο 83′ έγραψε και το 2-4, στέλνοντας ουσιαστικά τον Ατρόμητο στην Β’ ΕΠΣΑ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-4 στο 90’+2′ με τον Ψωμοζήτη, όμως η τύχη του παιχνιδιού είχε ήδη κριθεί. Άριστη η διαιτησία των Παπαγεωργίου, Νακόπουλου και Απτόσογλου.

Έτσι ο Ατρόμητος Χαλανδρίου έγινε φέτος η 9η ομάδα που κατέκτησε την άνοδο στην Β’ Κατηγορία μετά τα Πετράλωνα και την Κοψαχείλα (1ο όμιλο), τους Αρμενική, Νέα Σμύρνη και Διαγόρα (2ο όμιλο) και Ιλίσια 2004, Κρόνο Αθηνών και ΑΟΝ Αργυρούπολης (3ο όμιλο).

ΑΜΙΛΛΑ: Κωνσταντακόπουλος, Μπίτσης (79′ Ντανάς), Γκέρτζο, Ζαφείρης, Καραγιάννης, Μπούσουλας, Ψωμοζήτης, Δέγκλερης, Χρόνης, Γεωργόπουλος (83′ Γαβριήλ), Μποζαντζίδης (61′ Καραμπέτσης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Οριανός, Νικάκης, Καλαμπόκης (76′ Κοταράς), Παντέλογλου, Ασημακόπουλος (40′ Σουμελίδης), Χαρίσης, Γούλας (65′ Τασιόπουλος), Μισαηλίδης, Αλ Ουρεϊκάν, Λοντσάρης, Χαλάς

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply