Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μάκης Κουνάδης: “Μας έλειψε η τύχη φέτος”

Published

on

Τα τελευταία χρόνια ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΟ Ρουφ μετρώντας γεμάτες χρονιες με τη φανέλα της ιστορικής ομάδας.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα και αρχηγό της “Αούστρια”, Μάκη Κουνάδη, ο οποίος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά των κόκκινων λέγοντας

“Στην κατηγορία που βρισκόμαστε υπάρχουν 3-4 πολύ ιστορικές ομάδες που πάντα έχουν υψηλούς στόχους και μέσα σε αυτές σίγουρα είναι και ο ΠΑΟ Ρουφ . Έτσι όπως καταλαβαίνεις η χρόνια για εμάς είχε ξεκινήσει με στόχο τον πρωταθλητισμό. Στην πορεία βέβαια λόγο κάποιων αρνητικών συγκυριών , τραυματισμών παιχτών, κακής τύχης και αρνητικών αποτέλεσματων αυτό άλλαξε και είχε σαν αποτέλεσμα να βγούμε εκτός στόχου αρκετά νωρίς όπως και να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας σαν ομάδα , οι οποίοι ήταν απλά μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ακόμη και αυτό βέβαια μοχθούμε σαν ομάδα να το πετύχουμε γιατί όπως σου είπα και πιο πάνω στο ποδόσφαιρο σίγουρα χρειάζεται τύχη κάτι που εμείς σε πολλά παιχνίδια φετος δεν είχαμε”.

Για το αν μπορούσε ο ΠΑΟ Ρουφ, να βρίσκεται σε υψηλότερη θέση, ο Κουνάδης είπε: “Σίγουρα η θέση της ομάδας δεν είναι αυτή που της αξίζει όχι τόσο βάση ονόματος αλλά βάση καθαρά σε αγωνιστικά κριτήρια και απόδοσης σε πολλά παιχνίδια που τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον βαθμό”.

Όσον αφορά το επίπεδο του πρωταθλήματος, ο πορτιέρο του ΠΑΟ Ρουφ δήλωσε : “Το επίπεδο του πρωταθλήματος σίγουρα είναι υψηλό και υπάρχει ανταγωνισμος αναμεσα στις ομαδες ,με εξαίρεση βέβαια φέτος το Φωστήρα που δικαίως είναι πρωταθλητής και σίγουρα ξεχώρισε από όλους μας . Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν μικρές διάφορες μετάξυ τους για αυτο βλέπεις φέτος πως ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία κοντράρουν στα ίσα ομάδες που είναι πιο ψηλά.”

Για το ματς που ακολουθεί με το Χολαργό, υπογράμμισε: “Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Χολαργό εντός έδρας , μια πολύ καλή ομάδα και αυτό το αποδεικνύει η βαθμολογική της θέση. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο και ανοιχτό ματς. Εμείς κοιτάμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο και έτσι όπως και στα υπόλοιπα που έχουν μείνει θα πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα με στόχο μια καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.”