Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μάκης Κουνάδης: “Να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει”

Published

on

Μέχρι στιγμής μαζί με τους συμπαίκτες του κάνουν κατάθεση ψυχής έχοντας μοναδικό στόχο να διατηρήσουν τον ΠΑΟ Ρουφ στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Η εμφάνιση του στο ματς με τα Σούρμενα οδήγησε την “Αούστρια” στην πρώτη της νίκη ενώ και στο ντέρμπι με την Ηλιούπολη στη μοναδική κρίσιμη στιγμή που χρειάστηκε δήλωσε παρών πραγματοποιώντας την επέμβαση του αγώνα.

Ο λόγος για τον πορτιέρο της ιστορικής ομάδας, Μάκη Κουνάδη που μέχρι στιγμής τα πηγαίνει εξαιρετικά έχοντας παίξει το ρόλο του στην παρουσία των “κόκκινων”.

Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το ντέρμπι με την Ηλιούπολη, τις εμφανίσεις του και το ματς με τον Πανερυθραϊκό.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως αντιμετωπίσατε το ντέρμπι με την Ηλιούπολη;

“Ήταν σίγουρα ένας δύσκολος αγώνας με έναν σπουδαίο αντίπαλο. Εμείς από την μεριά μας είχαμε
δουλέψει πολύ μέσα στη βδομάδα με τον προπονητή μας για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Ηταν ένα ματς με λίγες φάσεις και για τις δυο ομάδες. Είναι αρχή ακόμη και οι ομάδες δεν έχουν βρει ρυθμό ακόμη , παρ’ όλα αυτά εμείς καταφέραμε να προηγηθούμε με το εύστοχο πέναλτι του Δαναση μπαίνοντας μπροστά στο σκορ . Όλα τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους και έτσι καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και να κερδίσουμε τον αγώνα”.

-Πως σχολιάζεις το γεγονός ότι οι δικές σου εμφανίσεις κρατούν τον ΠΑΟ Ρουφ στην κορυφή;

Δεν νομίζω πως μόνο οι δικές μου εμφανίσεις κρατούν την ομάδα στην κορυφή , σίγουρα όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο και όλοι δίνουν το μέγιστο για να πετυχει η ομάδα το στόχο της , που δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει στις παραπάνω κατηγορίες.
Από την μεριά μου προσπαθώ να βοηθάω όπου χρειάζεται και να είμαι συγκεντρωμένος καθόλη τη διάρκεια των αγώνων.
Σε προσωπικό επίπεδο πίστευω πως όταν κάποιος δουλεύει πολύ και πιστεύει στον εαυτό του σίγουρα ανταμείβεται,εξάλλου καθρέφτης για όλους μας είναι το γήπεδο .
Η δουλειά που κάνουμε και σε συνεργασία και με τους αλλους τερματοφυλακες ,οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση εξίσου ,στην προπόνηση με τον κύριο Μαρκολεφα φαίνεται και βγαίνει στο γήπεδο.
Από εκεί και περα καθημερινά προσπαθώ να βελτιώνομαι και να προσπαθώ για το καλύτερο για την ομάδα.

-Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο;

Το μήνυμα που στέλνω στην κόσμο είναι ξεκάθαρα «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» . Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει όλη την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα και έχει συσπειρωθεί πιο πολύ από ποτέ τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της , είναι η δύναμη της. Σε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Ένας επιπλέον στόχος μας φέτος ήταν να γυρίσει και ο τελευταίος φίλαθλος της ομάδας στο γήπεδο και προς το παρόν φαίνεται να το καταφέρνουμε. Ο κόσμος του Ρουφ είναι απαιτητικός και έχει δίκιο γιατί η ομάδα πρέπει να επιστρέψει εκεί που της αρμόζει. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Σε αυτό το σημείο θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας αλλά και της Ηλιουπολης για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στον μεταξύ μας αγώνα αλλά πιο πολύ για τη συμπεριφορά τους που ήταν άψογη και βοήθησαν και αυτοί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

-Για το ματς του Σαββάτου με τον Πανερυθραϊκό;

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια παραδοσιακή ομάδα της κατηγορίας τον Πανερυθραϊκό. Δουλεύουμε ήδη για αυτό το ματς, αφήνοντας πίσω την νίκη στο ντερμπι. Το ματς το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα αλλά και με την απαιτούμενη προσοχή και συγκέντρωση πιστεύω πως θα καταφέρουμε το καλύτερο δυνατόν για να παραμείνουμε στην κορυφη.