Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Μάκης Παπαδόπουλος: Αισθάνομαι πολύ περήφανος για την ομάδα

Published

on

Εξαιρετική είναι η πορεία που πραγματοποιεί μέχρι στιγμής ο ιστορικός Αχαρναϊκός στο πρωτάθλημα της Α’κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ.

Ο προπονητής της ομάδας Μάκης Παπαδόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα μας κάνοντας έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας. Ας δούμε τι μας είπε…

<< Σε έναν απολογισμό μετά και την 15η αγωνιστική και τελευταία για το 2021 βλέπουμε την ομάδα να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή ένα βαθμό πίσω από την Παλλήνη .
Αισθάνομαι πολύ περήφανος για την ομάδα και για αυτά τα παιδιά γιατί βλέπουμε όλοι ότι η δουλειά όλο αυτό το διάστημα απέφερε καρπούς. Και όταν μιλάμε για δουλειά δεν μιλάμε μόνο για προπόνηση αλλά για όλα αυτά που συμβαίνουν στα αποδυτήρια και εκτός αποδυτηρίων. Μια ομάδα μια παρέα, φιλαράκια που γουστάρουν ο ένας τον άλλο, παρέα μέσα και έξω από το γήπεδο , διοίκηση ένα με την ομάδα, φιλικές συμπεριφορές και πνεύμα αλληλεγγύης μεταξύ όλων.

Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο καί στηρίζει όλη αυτή την προσπάθεια. Θέλουμε να τους ευχαριστούμε σε κάθε παιχνίδι και αυτό δημιουργεί ένα έξτρα κίνητρο για όλους μας.
Αγωνιστικά πιστεύω ότι είμαστε μια ομάδα που μέχρι αυτή την στιγμή έχουμε παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο που παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Ατέλειες και αδυναμίες εννοείται πως έχουμε όπως και οποιαδήποτε άλλη ομάδα σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται.
Για την συνέχεια πρέπει να κινηθούμε στο ίδιο πρότυπο και με την ίδια φιλοσοφία για να καταφέρουμε τον στόχο μας που είναι η πρώτη πεντάδα, και μετά βλέπουμε μπροστά μας έναν νέο στόχο, το να διεκδικήσουμε το κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους οπότε και θα κάνουμε ταμείο.
Για τις μέρες που έρχονται θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία για καλύτερες μέρες…>>