Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μάκης Παπαδόπουλος: Εμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών

Published

on

Την επιστροφή της στις νίκες πανηγύρισε η Νέα Ιωνία, που παρά τις αντιξοότητες επικράτησε επί του Πανερυθραϊκού.

Ο προπονητής της ομάδας Μάκης Παπαδόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…
<< Εγινε καλό παιχνίδι.. σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα παιδιά, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Αντωνόπουλου. Δεν θα κρίνω το δίκαιο η όχι της απόφασης, δεν είναι δική μου δουλειά, αλλά το να παίζεις μισή ώρα συν δέκα λεπτά καθυστέρηση με παίκτη λιγότερο με μία ομάδα πού είναι πολύ καλά οργανωμένη μέσα στο γήπεδο, είναι μεγάλη υπόθεση και αποτελεί επιτυχία την οποία η ομάδα χρειαζόταν για να τονώσει την αυτοπεποίθηση της και να ανέβει η ψυχολογία των παικτών .

Βέβαια εδώ να τονίσουμε ότι η ομάδα είχε και τον σοβαρό τραυματισμό του Γερόλυμου στο πρώτο ημίχρονο όπου έγινε αναγκαστική αλλαγή, και θα κάνει μαγνητική για να δούμε το μέγεθος του προβλήματος… εύχομαι να μην είναι αυτό που φοβόμαστε για τον Νάσο, κυρίως γιατί έχει ξαναπεράσει το παιδί ένα σοβαρό τραυματισμό .

Οπότε συνοψίζοντας τα γεγονότα τις τελευταίες ημέρες έχουμε την αποχώρηση των Παπαδόπουλου και Καλογέρη, τώρα τον τραυματισμό του Γερόλυμου και την αποβολή του Αντωνοπούλου,  με το ρόστερ να μειώνεται επικίνδυνα για την συνέχεια. Τώρα μπροστά μας έχουμε το ματς της Τετάρτης για το κύπελλο με τον Άγιαξ Ταύρου όπου πρέπει να ετοιμαστούμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. >>