Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Μάκης Παπαδόπουλος: Επιβραβεύτηκε η προσπάθεια μας στο τέλος

Published

on

Μετά τη μεγάλη νίκη του Αχαρναϊκού στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Σαρωνικό και της παραμονής της ομάδας στην κορυφή, ο προπονητής της ομάδας Μάκης Παπαδόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα μας.

Ας δούμε τι μας είπε…

<< Δύσκολη εβδομάδα αυτή λόγο κυπέλλου… συνεχίζουμε να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ομάδα με γερές βάσεις, και αυτό αποτυπώνεται από τα αποτελέσματα και την αγωνιστική συμπεριφορά μας σε κάθε παιχνίδι.

Στο ματς με τον Σαρωνικό ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και παρότι δέχτηκε η ομάδα την ισοφάριση προς το τέλος του αγώνα συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και στο τέλος επιβραβεύτηκε η προσπάθεια μας. Το μυαλό όλων μας είναι στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παλλαυρεωτικό καθώς εκεί είναι ο βασικός στόχος μας, χωρίς να σημαίνει ότι θα αγνοήσουμε τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον Κεραυνό Κερατέας καθώς μιλάμε για μια ομάδα που είναι από πέρσι δομημένη για Α’ κατηγορία οπότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για ένα ντέρμπι.  Χωρίς να υποτιμούμε τον θεσμό θα πρέπει να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που τον χρειάζονται και να ξεκουραστούν κάποια παιδιά που παίζουν συνέχεια… αναλογιζόμενοι λοιπόν και τα τρία προβλήματα των Σπυρίδη, Βασιλόπουλου και Στραβομύτη που πρέπει να προστατέψουμε για το ματς της Κυριακής θα έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα . Το σίγουρο είναι ότι θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε…>>