Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Μάκης Παπαδόπουλος: Ηταν διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Published

on

Σε ένα πραγματικά εκπληκτικό παιχνίδι Νίκη Δροσιάς και Νικολακάκης ήρθαν ισόπαλοι με το εντυπωσιακό 4-4.

Ο προπονητής του Νικολακάκη Μάκης Παπαδόπουλος μίλησε στο plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

<< Σχετικά με το παιχνίδι με την Νίκη Δροσιάς θα ήθελα να πω το εξής.

Δεν ήταν παιχνίδι για γερά νεύρα ήταν παιχνίδι ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ!!!!  Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με αναφορά στην εξέλιξη του παιχνιδιού και σε διάφορα κλισέ που συνήθως χρησιμοποιούνται για να δείξουμε τι έκαναν και τι όχι οι ομάδες. Αυτό που έχω να πω είναι μπράβο και πολλά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για αυτό το μοναδικό θέαμα που πρόσφεραν και ήταν τυχεροί όσοι το είδαν, άτυχοι αυτοί που το έχασαν .

Κοντεύω 20 χρόνια στον χώρο και δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο τέτοιο παιχνίδι που να έχει όλα μαζί αυτά τα χαρακτηριστικά του πάθους τις έντασης τις διάθεσης του αλτρουισμού τις ατομικής φαντασίας του αμείωτου και ξέφρενου κάποια στιγμή ρυθμού και πάνω από όλα του ευ αγωνίζεσθαι χωρίς ίχνος σκοπιμότητας ,αντιποδόσφαιρο , καθυστερήσεων κ.λ.π. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που πάντα ήθελα να εκπροσωπώ και αυτό είναι που με κάνει να θέλω να συνεχίσω .

Δεν με ενοχλεί καθόλου που η ομάδα μου έβαλε 4 γκολ και δεν κέρδισε, ισχύει το ίδιο ότι έφαγε 4 γκολ και δεν έχασε. Ολοι εμείς που ζήσαμε αυτό το μας πιστεύω ότι είμαστε ευτυχισμένοι που συμμετείχαμε σε αυτό . >>