Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μάκης Παπαδόπουλος: Η Νέα Ιωνία δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο από τον πρωταθλητισμό…

Published

on

Όπως είναι γνωστό, εδώ και λίγες ώρες ο Μάκης Παπαδόπουλος είναι ο νέος προπονητής της Νέας Ιωνίας.

Ο έμπειρος και ικανότατος τεχνικός έχει πλούσιο βιογραφικό, έχοντας δουλέψει με επιτυχία και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Έχει εργαστεί στον Αχαρναϊκό σε όλα τα επίπεδα, από τις Ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα σε επίπεδο Football League.

Έχει δουλέψει επίσης σε Παρνηθαϊκό, ΑΕ Μενιδίου, ΑΠΣ Λέων, Κρυονέρι , Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών , Θρασύβουλο , Σταμάτα , Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου , ΑΠΟ Νικολακάκη.

Ο Μάκης Παπαδόπουλος μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

Κοουτς καλημέρα και καλή δύναμη. Ποια ήταν τα κριτήρια που σε έκαναν να δεχτείς την πρόταση της Νέας Ιωνίας?

Καλημέρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας καί η εμπιστοσύνη πού έδειξαν με τιμά ιδιαίτερα κάτι πού δεν αφήνει καί πολλά περιθώρια σε κάποιον να αρνηθεί την συνεργασία με έναν ιστορικό σύλλογο όπως η Ν. Ιωνία.

Ποιές είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από τον σύλλογο?

Πρόκειται για ένα σωματείο με πολύ καλή οργάνωση με ανθρώπους που αγαπούν την ομαδα που θέλουν να βλέπουν την ομάδα ψηλά και δείχνουν διάθεσή να κάνουν πράγματα για αυτό. Μια ομάδα που έχει θέση στις πιο πάνω κατηγορίες καθώς πληρεί τις προϋποθέσεις καί από πλευράς διοίκησης ,γηπέδου καί φυσικά κόσμου.

Τι στόχους θα έχει η ομάδα τη νέα περίοδο?

Στόχος σε μία ομάδα με τα πιο πάνω χαρακτηριστικά δεν μπορεί να είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό ότι είναι επιτακτική ανάγκη. Αυτό το προκαλεί η κάθε ομάδα με τον τρόπο που λειτουργεί στο αγωνιστικό επίπεδο. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια αλλά σίγουρα θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να διεκδικούμε μέχρι τέλους το κάθε παιχνίδι κάνοντας πολλή δουλειά.

Ευχαριστούμε πολύ, και πάλι καλή επιτυχία..

Και εγώ σας ευχαριστώ..