Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Μάκης Παπαδόπουλος: Η ομάδα αποκτά νοοτροπία νικητή

Published

on

Ακόμη μια πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Αχαρναϊκός, που επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας επί της Αρτέμιδας και παραμένει στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Ο προπονητής της ομάδας Μάκης Παπαδόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

Διπλό με μεγάλη σημασία αυτό στην Αρτέμιδα. Άλλο ένα ματς άλλη μια νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο μας, αυτές οι νίκες έχουν μεγάλη αξία γιατί δείχνουν ότι η ομάδα αποκτά νοοτροπία νικητή, συν ότι ανοίγει την διαφορά από ομάδες με τον ίδιο στόχο. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι χάνοντας ευκαιρίες να ανοίξουμε νωρίτερα το σκορ. Όλα τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και μέσα από κάποια προβλήματα τραυματισμών η καρτών παίρνουν συμμετοχή παιδιά που ανταποκρίνονται άμεσα κάτι που δείχνει ότι μέσα από την δουλειά δημιουργούμε και βάθος στο υπάρχον ρόστερ, με ευχάριστες εκπλήξεις τους Αθανασόπουλο και Ζαχαρό.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια και την προετοιμασία για το ματς με τα Γλυκά Νερά την επόμενη αγωνιστική στο γήπεδο μας με μοναδικό στόχο την νίκη για να διατηρηθεί η ομάδα ψηλά καθώς την τελευταία αγωνιστική πριν τις γιορτές υπάρχει το ρεπό. Για την περίοδο των εορτών έχουμε προγραμματίσει 4 φιλικά με Αθηναϊκό , Δόξα Αγ. Άννας για φιλανθρωπικό σκοπό, με Πυρρίχιο Ασπρόπυργου και Εθνικό Πειραιώς.