Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Μάκης Παπαδόπουλος: Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και τα προβλήματα…

Published

on

Ο προπονητής του Αήττητου Σπάτων Μάκης Παπαδόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την πορεία της ομάδας του, και ας δούμε τι μας είπε…

Συνέχεια στο δύσκολο πρόγραμμα για τον Αήττητο με τον Σαρωνικό εντός έδρας. Ενα παιχνίδι που έρχεται μετά την ήττα εντός από τον Αχαρναϊκό και την συντριβή από την Βάρη εκτός, ενώ ακολουθεί η Κερατέα εκτός επίσης πρωτοπόρος της βαθμολογίας.

Εμείς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μαζί με την δυσκολία των αντιπάλων και τα προβλήματα που μας ταλανίζουν τον τελευταίο καιρό, με τραυματίες και κάρτες. Δεν βγαίνει κανείς να κλάψει φυσικά γιατί έτσι ακριβώς είναι το ποδόσφαιρο, και θα πρέπει να βρίσκονται πάντα λύσεις στα προβλήματα ακόμη και αν δεν υπάρχουν. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες αν και άλλοι θα τις χρησιμοποιούσαν ακόμη και για αναπληρωματικούς, όμως το να έχεις χάσει τον καλύτερο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος ( Παναγόπουλος), να μπαίνει χειρουργείο ο αρχηγός ( Καραγιάννης), να έχεις με κόκκινη το βασικό σου στόπερ (Μουρούτης ), το επίσης βασικό στόπερ χάφ τραυματίας( Κράμπης), τραυματίας ο Νίκας και με το που επιστρέφει κόκκινη, και όμως να κάνεις προσπάθεια να είσαι ανταγωνιστικός. Αυτό δείχνει ότι είμαστε ομάδα που δεν θα παρατήσει τίποτα μέχρι το τέλος.

Πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Σαρωνικό, μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα και πολύ δουλειά όπως φαίνεται και από την θέση και από τα αποτελέσματα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τον αντίπαλο κάνοντας το καλύτερο δυνατόν διεκδικώντας ένα θετικό αποτέλεσμα . Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό παρά τα προβλήματα και οι παίκτες έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποία δυσκολία με κάθε τρόπο.