Connect with us

stoplekto

Μάκης Παπαδόπουλος: “ο Απόλλωνας σε βάθος χρόνου θα θέσει με ορθότητα υψηλούς στόχους”

Published

on

Αλώβητος πέρασε από τη Νέα Πέραμο ο Απόλλων Ποντίων, ο οποίος κράτησε τον ισχυρό Βύζαντα Μεγάρων στο 1-1 και συνέχισε το πολύ καλό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση αυτή, ο προπονητής του συλλόγου Μάκης Παπαδόπουλος μας δήλωσε:

“Μια ισοπαλία μέσα στην έδρα του Βύζαντα με πολύ καλή παρουσία σε όλες τις γραμμές και σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης σίγουρα είναι θετικό δεν πρέπει όμως να μας αποπροσανατολίζει από τον βασικό μας στόχο που επαναλαμβάνω είναι η δημιουργία μιας μελλοντικής ομάδας όπου σε βάθος χρόνου θα μπορεί να θέσει με ορθότητα υψηλούς στόχους.

Πρέπει να μπουν φέτος ισχυρές βάσεις σε όλα τα επίπεδα για να μπορούμε στο μέλλον να συζητήσουμε διαφορετικά δεν ξέρω αν φέτος μπαίνουμε σε κάποια εξίσωση όπως αναφέρθηκε αυτό που ξέρω είναι ότι εφήμερα δεν χτίζεται μια ομάδα ούτε σε 2μηνα ούτε καν σε χρόνο βλέπουμε ρεαλιστικα τις εξελίξεις και βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά κάνοντας προσπάθεια να βελτιώσουμε το ομαδικό αλλά και το ατομικό επίπεδο μας.
Σχετικά με το παιχνίδι ήταν ένα πάρα πολύ καλό ματς με τον Βύζαντα να υπερέχει στο πρώτο ημίχρονο και ο Απόλλων στο δεύτερο πιστεύω ότι ο Βύζας διαθέτει την πιο γεμάτη ομάδα από πλευράς ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες και πολλές επιλογές.
Όσο αφορά την ομάδα μας θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την προσπάθεια που κάνουν από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η ομάδα να είναι απόλυτα συνεπής στους κανόνες τις ομάδας κάτι που δείχνουν κάθε φορά μέσα στο γήπεδο και σε επίπεδο τακτικής και σε επίπεδο συμπεριφοράς κάτι που μας κάνει όλους να χαιρόμαστε που το βλέπουμε.
Στο μυαλό μας τώρα η Μικρασιατική που είναι επόμενος αντίπαλος στο κύπελλο την Τετάρτη όπου θα πάρουν συμμετοχή αρκετά παιδιά που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής”.