Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μάκης Παπαδόπουλος: Τεράστιο κέρδος οι μικροί…

Published

on

Η Νέα Ιωνία έγινε η πρώτη ομάδα που κατάφερε να σταματήσει τον Μικρσασιατικό, παίρνοντας ισοπαλία μέσα στο γήπεδο του μετά από εξαιρετική εμφάνιση…

Ο προπονητής της ομάδας Μάκης Παπαδόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα μας και ας δούμε τι μας είπε…

Ένα παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον, μεγάλη ένταση και από τις δύο πλευρές, απόλυτα καθαρό για την σημασία που το χαρακτήριζε… ένα ματς πού κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και πιστεύω ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος πού βρέθηκε στο γήπεδο. Υπήρχαν φάσεις και από τις δύο πλευρές για την επίτευξη και άλλων γκολ, αλλά από την ένταση νομίζω δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό.

Εμείς είχαμε έναν ξεκάθαρο προσανατολισμό και στόχο, το να περιορίσουμε όσο μπορούμε τα ατού του Μικρασιατικού καθώς η ποιότητα που διαθέτει είναι σημείο αναφοράς και νομίζω ότι τα καταφέραμε.

Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και από την απόδοση της ομάδας συνολικά αλλά και από την απόδοση του κάθε παίκτη ξεχωριστά, που έδειξαν ότι διαθέτουν και ποιότητα και προσωπικότητα να τραβήξουν μαζί τους και να βοηθήσουν τους μικρούς της ομάδας γιατί μην ξεχνάμε ότι τελειώσαμε το παιχνίδι με 7 μικρούς. Έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας (21 ετών) με πολλά νέα παιδιά και προσπαθούμε να είμαστε σε κάθε παιχνίδι ανταγωνιστικοί χτίζοντας μια ομάδα που θα έχει και παρόν και μέλλον… το να προσπαθείς να κάνεις πρωταθλητισμό έχοντας φύλλο αγώνος με 13 μικρούς και 7 μεγάλους αν μη τι άλλο είναι τεράστιο κέρδος για την ομάδα πάντα με την στήριξη τις διοίκησης σε ένα τέτοιο πλάνο.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Μικρασιατικού για την άριστη φιλοξενία κάτι που δείχνει την επαγγελματική νοοτροπία που διαθέτει αυτή η ομάδα. Το μυαλό μας τώρα στο επόμενο ματς με τον Ήφαιστο στο γήπεδο μας, και θα δουλέψουμε πολύ όλη την εβδομάδα για να παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα με το προηγούμενο ματς.