Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μάνος Δουλγεράκης: Οι μικροί έχουν όρεξη να παίξουν ποδόσφαιρο…

Published

on

O Μανώλης Δουλγεράκης είναι ο προπονητής του ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ τους δύο τελευταίους μήνες και σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε τα εξής σχετικά με τον σύλλογο που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ:
“Φέτος ο ΑΤΤΑΛΟΣ κατέβηκε στο πρωτάθλημα αποκλειστικά με την Κ/17 του συλλόγου και ως εκ τούτου ήταν πολύ δύσκολο να σταθεί σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Β’ κατηγορίας στην Αθήνα! Δεν ενισχυθήκαμε καν με πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού θέληση της Διοίκησης είναι να συνεχίσουμε αποκλειστικά με παιδιά από τα τμήματα υποδομών. Άλλωστε παρά τα άσχημα αποτελέσματα οι μικροί έχουν μεγάλη όρεξη να παίξουν ποδόσφαιρο και στις προπονήσεις υπάρχει τεράστια συμμετοχή! Θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια να διεκδικούμε το καλύτερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, και το καλοκαίρι θα είμαστε όλοι πιο έτοιμοι και πιο έμπειροι να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στο νέο πρωτάθλημα…”
Εμείς απλά να πούμε ότι αυτή την Κυριακή ο ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ υποδέχεται την ισχυρή ομάδα των ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ στις 11:00 το πρωί στο γήπεδο των Κάτω Αχαρνών…

ΘΑΝΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ