Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μάνος Σταμπουλής: Να συνεχίσουμε τη δουλειά μέχρι το τέλος…

Published

on

Μια από τις ομάδες που εντυπωσιάζουν στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ είναι ο Αρης Χολαργού, ο οποίος παρά το γεγονός ότι στο ξεκίνημα όλοι τον θεωρούσαν από τα φαβορί για τον υποβιβασμό έχει καταφέρει 7 αγωνιστικές πριν το τέλος να βρίσκεται μια ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής του.

Ενας από τους βασικούς συντελεστές αυτής της πορείας είναι ο αρχηγός της ομάδας Μάνος Σταμπουλής. Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

Παρότι η συμμετοχή μας στην Β ΕΠΣΑ ήρθε την τελευταία στιγμή και πολλοί μας είχαν ήδη στις ομάδες που θα ήταν στη ζώνη υποβιβασμού και κάτω , μετά από πολύ σκληρή δουλειά έχουμε καταφέρει μαζί με τον προπονητή μας κύριο Νίκο Λιβαθινό να είμαστε στην μέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου όμιλου της Β ΕΠΣΑ και κατά κοινή ομολογία τον πιο δύσκολο.

Με ένα ρόστερ που απαρτίζεται κυρίως από παιδιά των ακαδημιών και με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, άλλωστε αυτό είναι το πλάνο του συλλόγου να παίζουν παιδιά των ακαδημιών ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες και να προωθηθούν σε υψηλότερες κατηγορίες. Αυτό αποδεικνύεται από το ότι την περασμένη εβδομάδα στο παιχνίδι με τον ΑΟΝ Αργυρούπολης πήρε λεπτά συμμετοχής ένα παιδί που είναι γεννηθείς του 2008. Θα συνεχίσουμε την ίδια δουλειά και προσπάθεια και τις επόμενες 7 αγωνιστικές που απομένουν με σκοπό να παίρνουμε από κάθε παιχνίδι ότι καλύτερο μπορούμε.

Τέλος , θα ήθελα να πω ότι είμαι δίπλα χαρούμενος και για την πορεία που έχουμε κάνει μέχρι τώρα αλλά και γιατί με τα περισσότερα παιδιά που αυτή την στιγμή είμαι συμπαίχτης μέχρι πριν 2-3 χρόνια συνεργαζόμασταν σε επίπεδο Ακαδημίας όντας προπονητής τους.