Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Μάριος Παπανικολάου: “Να επιστρέψει το Ζεφύρι στην Α’ Κατηγορία”

Published

on

Τις παρακάτω δηλώσεις για τη μέχρι τώρα πορεία της ΑΕ Ζεφυρίου παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας Μάριος Παπανικολάου:
👇
Mάριος Παπανικολάου :
“Υπάρχει ποδόσφαιρο και αθλητισμός και στο Ζεφύρι”

⚽Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους έχουν κρατήσει την ομάδα ζωντανή.
Αυτόν τον αθλητικό οργανισμό, το σωματείο, τον σύλλογο . Ας το πούμε όπως θέλουμε.
Αυτή την ποδοσφαιρική οικογένεια.
⚽Αρχικά ο κ.Παναγιώτης Λουμάκης που με προσκάλεσε να συμμετέχω σε αυτή την οικογένεια. Μαζί του ο αειθαλής κ. Σωτήρης Σερεμέτης, ο συνεργάτης μου κ. Χρηστος Σπηλιόπουλος,οι ποδοσφαιριστές μας και λίγοι καλοί φίλοι της ομάδας.
⚽Όλους μαζί θα μας χαρακτήριζα ήρωες.
Οι συνθήκες κάτω απο τις οποίες προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα και την σημαία της Α.Ε Ζεφυρίου ψηλά είναι πολύ κακές και κακά τα ψέματα το γνωρίζουν όλοι. Αλλα παρόλο αυτά γίνετε μια τεράστια προσπάθεια απο όλους.
⚽ Υπάρχει ένα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα και αυτό ειναι το γήπεδο. Δεν μπορεί ένας πρώην Δήμος, μια περιοχή όπως το Ζεφύρι και σαν συνέπεια αυτά τα παιδιά, αυτή η ομάδα να μην έχουμε ένα γηπεδο ποδοσφαίρου. Είμαστε, ας το πούμε και λίγο ποδοσφαιρικά, Αθλητικοί μετανάστες του Δήμου, όπου υπάρχει χώρος και όποτε υπάρχει. Ευτυχώς με κάποιες ενέργειες του κ.Λουμακη καταφεραμε να έχουμε κάποιες ώρες.
⚽ Για εμένα όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι όταν ο κ.Λουμακης ήρθε σε επαφή μαζί μου για την ΑΕ Ζεφυρίου και εκτός της προσωπικής μας σχέσης, η φιλοσοφία μας για το ποδόσφαιρο και την ΑΕ Ζεφυρίου ταίριαξε απολυτα. Οπότε και πήραμε μια απόφαση να συνεχισουμε το πολύ καλό έργο που είχε ξεκινήσει από πέρυσι αλλά σταμάτησε λόγω της υγειονομικής κρίσης.
⚽Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ενα αθλητικό σωματείο το οποίο να απαρτίζεται απο αθλητές που αγαπάνε το ποδόσφαιρο.
Σε όσους ποδοσφαιριστές θέλουν και μπορούν να γίνουμε το σκαλί για μεγαλύτερες κατηγορίες και τέλος να επιστρέψει η ομάδα άμεσα στην Α’ κατηγορία”.