Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Μάχη για υψηλές πτήσεις (1-3)

Published

on

Η ομάδα του Μαραθώνα κέρδισε με 3-1 την Άνοιξη (χατ τρικ του Νταή) και περιμένει αύριο το κυρίως πιάτο. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας γκολ με κεφαλιά του Νταή μόλις στο 11΄. Ακολούθως, έκαναν διαχείριση του σκορ, αποτέλεσμα που δεν μπόρεσε η Άνοιξη να ανατρέψει.

Επτά λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Ξενάκης στο 53΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ο οποίος αποδείχθηκε μοιραίος παίκτης για την ομάδα του, καθώς αποβλήθηκε στο 59΄ με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την Άνοιξη με δέκα παίκτες.

Η Μάχη με αριθμητική υπεροχή κατάφερε στο 70΄ πάλι με κεφαλιά του Νταή να κάνει το 1-2. Ο ίδιος παίκτης στο 89΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, γράφοντας το 1-3.
Στο 86΄ είχαμε δοκάρι με τον Καχόπουλο για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής του αγώνα Αντωνίου Ελ., με βοηθούς τους Λάμπρου και Πολυχρονιάδη

ΑΝΟΙΞΗ (Καλιακούδης) Βάτζιος, Ριζαβάς (72΄ Κυριάκης), Παλασκώνης, Τζανέτης, Τρακάκης, Ξενάκης, Χατζηγεωργίου (60΄ Αμανατίδης), Δρόσος (80΄ Δαρζέντας), Κατσέρης, Λεβέντης, Κωβαίος

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (Τσιγκούλης) Παππάς, Παυλάκης, Φλώρος, Βούσουλας, Αχμέτ, Καχόπουλος (85΄ Παρούσος), Σένε Κ., Νταή (90΄ Σπανός), Ζιάγκος (79΄ Καλλιακούδας), Σένε Α. (89΄ Δαρσίνος), Selamaj

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com